NAJVEĆI PRELJUBNICI U ZODIJAKU Ovaj horoskopski znak je simbol ljubavnih afera, astrolozi otkrivaju zašto
Foto: Shutterstock

Od svih znakova u zodjaku, Blizanci su ubedljivo najveći preljubnici. Na kraju krajeva, oni predstavljaju dualnost Blizanaca, tako da postoje minimum dve strane njihove ličnosti od kojih treba da se čuvate.

Prema astrološkinji Mekin, Blizancima treba raznolikost, sloboda i fleksibilnost u njihovim životima kako bi bili srećni. Oni predstavljaju socijalne leptire, a  upoznavanje ljudi u toku dana ispunjava njihovu potrebu za komunikacijom i socijalizacijom. Blizanci vole da od svega imaju po dva, nekad i više od toga, a ta želja se ne zaustavlja samo na materijalnim stvarima već često prelazi u partnerstva.

NAJVEĆI PRELJUBNICI U ZODIJAKU Ovaj horoskopski znak je simbol ljubavnih afera, astrolozi otkrivaju zašto

Foto: Shutterstock

 

 

Skloni su istraživanjem sebe time što će istovremeno biti u nekoliko veza. To za njih ne predstavlja problem budući da je njihova definicija vernosti znatno fleksibilnija nego kod drugih znakova zodijaka.  

Oni su veoma lukavi i gotovo uvek će naći način da sakriju svoju prevaru od emotivnog partnera. Ako ih kojim slučajem partner uhvati, Blizanci su u stanju da izgovore sve što je potrebno da partner čuje kako bi im oprostio, a da u bliskoj budućnosti urade isto. 

Naravno, ovo nije slučaj za sve blizance, ali je svakako nešto što treba imati u glavi kada dođete u blizak odnos sa ovim znakom. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading