auto
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zastrašujući snimak je zabeležen kod Vrnjačke banje. Ovako nešto nije viđeno na putevima u Srbiji. Makar nije snimljeno.

Naime, vozilo auto-škole pretiče automobil, dok mu iz suprotnog smera ide šleper u susret. Ali, vozač automobila izaziva smrt. On se bukvalno zaleće u kamion. Pukom srećom, vozač šlepera je eskivirao najgore. Praktično mu je poštedeo život.

"Vrnjačka banja, auto škola čačanskih oznaka. Ako imamo ovakve instruktore, šta da očekujemo od novih vozača",  stoji u objavi na Instagram stranici 192.

U komentarima pozivaju policiju da pronađe ovog vozača, a traže se i kazne za auto-školu!

"Vozač autoškole (sramota je da ga nazovem instruktor) treba od ovog momenta da urami sliku vozača kamiona i svakog jutra da se prekrsti ispred nje, da se moli za njegovo zdravlje i da ga slavi kao slavu. I sva njegova buduća pokoljenja", "Ovo pod hitno predati policiji i istom oduzeti dozvolu", "Sreća njegova,da se čovek pomerio sa šleperom!!! Čoveku u šleperu je "skratio" život za deset godina. Jezivo", "A ovaj što vozi beli auto umesto da prikoči on se kao sklanja, sreća pa je kamiondzija profi inače odoše svi...".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading