TURISTI DOŽIVELI NOĆNU MORU U SPLITU Hteli su peške do aerodroma, samo da što pre pobegnu iz grada
Foto: Youtube/Printscreen

Kada sam stigao u stan, oni su već bili spremni, jer su hteli da odu što pre, bez obzira što im je avion za London bio popodne u 17:35. Rekli su da ne žele da ostanu ni sekund duže'.

Iznajmljivač iz Splita koji poseduje stan na Bačvicama podelio je neugodno iskustvo koje su doživeli njegovi gosti iz Engleske.

"Pre neki dan su izašli na noćni izlazak u grad. Dvojica su se vratila oko 1.30, a treći je ostao do 4 sata ujutro. Sutradan su odmah hteli da idu kući. Pitali su koliko je dugo hodati do aerodroma, a ja sam im rekao da ne mogu hodatiž  jer je predugo i predložio im da naruče Uber. Na kraju sam ih sam odvezao“, počeo je svoju priču iznajmljivač za Slobodnu Dalmaciju. 

"Rekli su mi da ne žele taksi jer je njihov prijatelj koji je ostao vani do 4 sata ujutru platio 200 evra taksi od noćnog kluba do stana. Nisam mogao da verujem. Oni odgovaraju da su sigurni i da pokazaće mi izvod na internet bankarstvu“, dodaje se u priči:

"Ponudio sam im da ih prebacim".

Cene u klubu su neverovatne

Gosti su mu ispričali kako su te noći prvi put bili u klubu gde su „cene pića i ulaza van svake pameti“. A kada je poslednji od njih odlučio da se vrati u stan na Bačvicama, prišao mu je taksista i ponudio prevoz za 20 evra. Razgovor je prošao glatko i nije bilo naznaka bilo kakve prevare dok nije došlo vreme za plaćanje.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading