MLADA NA TRAKTORU STIGLA NA VENČANJE Otac je vozio, sedela u korpi (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ketrin Mekej (33) pojavila se na sopstvenom venčanju u korpi Fergusona 135, koji je vozio njen otac farmer Henri Mekej (66).

Mlada je ovo nesvakidašnje prevozno sredstvo za venčanje odabrala kako bi iskazala ponos zbog svog porekla.

Državna službenica Ketrin rekla je da se „smejala celim putem“ pre nego što se udala za građevinskog radnika Kevina Lagana (34). Par se venčao u crkvi u svom rodnom gradu Karnlou, okrug Antrim, u Severnoj Irskoj.

 

 

„Meštani su mahali i trubili - a onda je iza nas izašao kamion za smeće, neposredno ispred kapele. Ovo me je još više nasmejalo. Stigli smo bezbedno", rekla je mlada.

Ketrin je odrasla na farmi i želela je da svoje nasleđe uključi u ceremoniju, piše britanski San.

Njen tata je predložio da se traktor Ferguson vredan oko 6.000 evra prefarba, što je smatrala odličnom idejom, a jarko crvena se savršeno slagala sa njenom belom venčanicom.

Ketrin i Kevin su bili dobro pripremljeni za bilo koji ishod briljantnog poduhvata i imali su Rendž Rover u pripravnosti za slučaj da se traktor pokvari. Uz to unajmili su kombi za sladoled da zabavlja goste za slučaj da zakasni.

„Ceremonija je bila u podne. Ponovo je padala kiša, pa smo morali malo da sačekamo. Imali smo Rendž Rover koji je tu bio za svaki slučaj, ali je kiša stala. Iskreno, nismo mogli da tražimo bolje venčanje i naša srca su tako puna", dodala je.

I na sreću, Ketrinin dolazak pozdravili su svi koji su bili uključeni u ovo iznenađenje, uključujući i njenog sadašnjeg supruga.

"Bio je savršeno, jer svako ko poznaje Ketrin zna da se njena porodica bavi poljoprivredom", rekao je on.

Ketrin i dalje radi na farmi, jer kako kaže, voli sve što se tiče poljoprivrede.

"Kada smo bili klinci, moja četiri brata i ja smo bili u polju do 5 ujutru. Još uvek uzimam nekoliko nedelja godišnjeg odmora svakog aprila da pomognem tati oko jagnjenja", rekla je Ketrin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading