HOROSKOP ZA 10. JUN Blizancima ljubav iz prošlosti, Strelcu novo radno mesto, Ribama pad imuniteta
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Planetarni aspekti najavljuju vam nešto bitno novo na poslovnom planu, a to može biti početak rada na novom projektu ili krug novih nadležnosti.

Ljubav: Neophodan je krajnje otvoren i konstruktivan razgovor sa partnerom da problemi ne bi počeli da se nagomilavaju. Slobodne očekuje početak strastvene ljubavne veze sa osobom koju poznaju preko posla.   

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

BIK

Posao: Uspeh u pregovorima i značajno unapređenje finansijske situacije. Imaćete izoštren osećaj za pravac delovanja, tako da će vas to povesti putem odličnih rezultata.   

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prožimaju ljubav i harmonija. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom iz inostranstva. a potom izazov veze na daljinu.    

Zdravlje: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

Posao: Imate mogućnost da sklopite sporazum o saradnji, ali iza zatvorenih vrata. Svoje tajne čuvajte od konkurencije, jer postoji mogućnost da se neko domogne vaših originalnih ideja.   

Ljubav: Postoji opasnost da, ukoliko ste partneru neke stvari prećutali, budete otkriveni sa njegove strane. Slobodni Blizancima predstoji nastavak ljubavne priče iz prošlosti.

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA 10. JUN Blizancima ljubav iz prošlosti, Strelcu novo radno mesto, Ribama pad imuniteta

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Očekuje vas promena u timu zaposlenih, kao i uvođenje novih metoda poslovanja. Jednu staru sadnju saradnju možete prekinuti, dok se jedna nova saradnja može pokrenuti. Uspeh u saradnji sa klijentima.

Ljubav: Poći će vam za rukom da ostvarite zajednički poduhvat sa partnerom. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom na dalekom putovanju.

Zdravlje: Teško dišete.

LAV

Posao: Planetarni uticaji doneće vam nove elemente u poslovanje. To se može odnositi na nove nadležnosti ili prelazak na novo radno mesto. 

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom može da ima neke oscilacije u ovom periodu. Uzrok može biti vaša prevelika zauzetost poslom i dugo odsustvo od kuće.  Vi ćete u ovom periodu vrlo brzo povratiti staru harmoniju u odnos sa partnerom.

Zdravlje: Tahikardija.

DEVICA

Posao: Vaše polje saradnje s inostranstvom i visokog obrazovanja, ukazuje na glavne teme vaše poslovne scene. S jedne strane, akcenat je na profesionalnom usavršavanju koje vam donosi novu perspektivu.

Ljubav: Veza sa partnerom prolazi kroz jednu fazu dubokog preispitivanja. Zajedno sa partnerom razmišljate o budućnosti postavljajući duboka egzistencijalna pitanja.

Zdravlje: Probavne tegobe.

HOROSKOP ZA 10. JUN Blizancima ljubav iz prošlosti, Strelcu novo radno mesto, Ribama pad imuniteta

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Vaše polje platnog prometa donosi vam pojačanu dinamiku, odnosno obrt novca. Pruža vam se prilika da u značajnoj meri unapredite svoju finansijsku situaciju.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se zaljube u jednu veoma harizmatičnu osobu. Vage koje su u vezi mogu da prođu kroz period kratkotrajni razmirica, ali će ubrzo uspeti da povrate stari balans.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

ŠKORPIJA

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju komunikacije stavljaju akcenat na važan poslovni sastanak, ali i neizvesnu atmosferu u pogledu njegovog ishoda.

Ljubav: Senka prošlosti se nadvija nad vaš ljubavni život. Bilo da je do obnavljanja komunikacije došlo slučajnim susretom ili na drugi način, evidentno je da će ovaj period obeležiti osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Promenljivost raspoloženja.

STRELAC

Posao: Pozitivna dešavanja u vašem polju poslovanja mogu vam doneti novi početak. Bilo da je reč o prelasku na potpuno novo radno mesto ili početku privatnog biznisa, u svakom slučaju, uvodite bitan novi element u vašu poslovnu sferu

Ljubav: Slobodni mogu da se nađu u iskušenju da prekorače granicu prijateljstva sa osobom prema kojoj su počeli da osećaju nešto mnogo više. 

Zdravlje: Prehlada.

HOROSKOP ZA 10. JUN Blizancima ljubav iz prošlosti, Strelcu novo radno mesto, Ribama pad imuniteta

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Vaše polje maštovitosti može da vam donese veliki uspeh u kreativnim zanimanjima. Napredak u karijeri.

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa svojom srodnom dušom upravo preko njihovih prijatelja ili na nekoj zabavi. Ubrzo će se vaše poznanstvo pretvoriti u nešto mnogo više od prijateljstva.

Zdravlje: Problem sa kožom, dehidratacija je posledica manjeg unosa vode.

VODOLIJA

Posao: Očekujte povoljnosti za početak nove poslovne saradnje i bitne nove elemente u načinu na koji poslujete.

Ljubav: Vodolije koje su u braku mogu da prolaze kroz jedan prilično turbulentan period. Kao da je svako u svom svetu, kao da govorite različitim jezicima. Jednostavno može da dođe do otuđenja. Otvorenim razgovorom sprečite to na vreme.

Zdravlje: Više se odmarajte.

RIBE

Posao: Očekuje vas proširenje kruga poslovnih partnera, a to će zauzvrat imati efekat na finansijsku situaciju. Vaša Intuicija je odlična i pratite njen glas u planiranju daljih poslovnih poteza. 

Ljubav: Ribe koje se nalaze u vezi prolaze kroz jedan lep i romantičan period. Slobodne Ribe  mogu u ovom periodu da upoznaju veoma zanimljivu osobu, i to preko prijatelja. 

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading