ŠTA NAM DONOSI LETO 2023. Proverena "tarot" prognoza za sve znakove Zodijaka - evo kome će se okrenuti život naglavačke
Foto: Shutterstock

 


Ovan

Dobili ste karticu Kraljica štapova - koja pripada elementu vatre - i to je vaš element! To znači da ćete ovog leta bukvalno osetiti podsticaj za akciju, osvajanja i uopšte u sebi ćete imati mnogo kreativne energije! Na primer, možete odlučiti da pokrenete sopstveni biznis, jer je Kraljica štapova zaslužna za preduzetnički duh i hrabrost da otvori posao ili izađe na berzu! Možda ćete osetiti i potrebu da se bavite sportom, "izvajate" svoje telo i učinite ga seksipilnijim, a vaš stil će postati samopouzdaniji! Najverovatnije, tokom leta ćete imati veoma kreativno stanje koje će vas učiniti sigurnijim u sebe - a ovo je najvrednije, jer će vam dati neograničeno samopouzdanje. Za muškarce Ovnove, Kraljica štapova može da simbolizuje strastvenu vezu sa jednim od vatrenih znakova - Ovnom, Strelcem ili Lavom.

Bik

Bik je vaša karta za kočiju – karta koja simbolizuje napredak. Ova karta takođe ukazuje na putovanje koje će veoma uticati na vas! Generalno, kočija može doneti iznenadni osećaj moći i kontrole nad vašim životom. Ovog leta osetićete da držite uzde u svojim rukama, a to je neuporediv osećaj kada se ono o čemu sanjate i o čemu maštate bukvalno oliči u životu. Za one koji planiraju da se presele, kartica će doneti dobro rešen problem u vezi sa njom. Ako želite da kupite automobil - ovaj period je idealan za veoma dobru kupovinu. Za vezu, ovo je karta koja govori o napretku, prelasku romantike na viši nivo.

Blizanci

Otvorena vam je karta Kralj pehara - karta koja simbolizuje emocionalno zrelog muškarca. Prvo, ovog leta možete da se zaljubite u osobu koja će vas oduševiti svojom duhovnošću, osećanjem i mudrošću u percepciji emocija. Po zanimanju može biti lekar, pesnik, psiholog, kreativac ili duhovni mentor. Nećete se samo zaljubiti – to će biti senzualni ples između dve duše, kada osetite i prepoznate sve spektre svojih emocija za koje možda niste znali. Muškarcima ova karta obećava emocionalno sazrevanje, kao da ćete se uozbiljiti u novim osećanjima.

 



Rak

Zvezdana karta je otvorena za vas - to je Velika Arkana Tarota, koja simbolizuje ostvarenje vaših fantazija i nekih dubokih duhovnih snova. Na kartici gola devojka sedi pored vode i sipa vodu iz bokala u zemlju, što simbolizuje duboku analizu onoga što želite i na šta ste spremni da se zaista ostvari. U leto 2023. ostvariće se dugogodišnji san, koji bi mogao izgledati nedostižan. Na primer, možete otići na neverovatno putovanje ili uspostaviti kontakt sa osobom koja će vam bukvalno okrenuti život naglavačke. Za muškarce, ova karta može dovesti u vaš život ženu vaših snova o kojoj niste smeli da sanjate. Možda je iz druge kulture ili je možete upoznati na mreži.

Lav

Lav je primio Paža mačeva, što simbolizuje nova znanja, prepisku i veliki broj kontakata. Prvo, možete iznenada započeti novi kurs, postati student, steći neku intelektualnu neophodnu veštinu. Možda ćete dobiti sertifikat o obuci, važan master kurs ili ćete sami otići na kurs koji će vam doneti nešto korisno za vašu profesiju. Ako tražite asistenta, zaposlenog ili pripravnika, onda možete naći dobrog i mladog stručnjaka. Takođe možete puno da komunicirate tokom leta – telefonom, na sastancima i putovanjima.
 


Devica

Otvorila vam se karta Paž Štapova, koja simbolizuje početak strasti ili početak projekta koji ste pokrenuli. U vezama ova karta obećava senzualna zadovoljstva, privlačnost i simpatije zasnovane na seksualnoj privlačnosti. U takvoj vezi nema potcenjivanja - najverovatnije će vaš partner biti otvoren, detinjast i iskren, što će vam doneti maksimalnu udobnost i radost. Pripremite se za dinamiku senzacija! Takođe, ova karta u poslu obećava kreativan iskorak, konačno ćete dozvoliti sebi da počnete da pišete blog, stranicu na društvenim mrežama ili ćete samo svoje hobije obznaniti celom svetu.

Vaga

Dobili ste četvorku štapova, kartu koja simbolizuje useljenje, sticanje nekretnine ili uspešnu prodaju kuće. U svakom slučaju, ovog leta ćete imati neku vrstu odmora povezanu sa pronalaženjem udobnosti i topline sa svojom porodicom. Kartica prikazuje gozbu na kojoj dvoje ljudi veselo mašu buketima cveća. Žurka se odvija pod "kupolom" luka, koja simbolizuje stabilnost energije - ovog leta ćete biti veoma iskreni i zabavni! Verovatno ćete ići na venčanje, rođenje deteta ili proslavu domaćina, ili će se desiti neki veoma važan događaj za nekog vama bliskog ili za vas. Na primer, veridba sestre, kupovina zemlje za izgradnju kuće, poseta rodbini na proslavu.


Škorpija

Dobili ste desetku pehara, koja simbolizuje neverovatno stanje duha - harmoniju, jedinstvo sa voljenima, osećaj da je duga konačno oživela. Često karta simbolizuje neku vrstu radosnog događaja u porodici - preseljenje u novi dom, pronalaženje "svog" klana, uopšte, punoću porodičnog života. To može uključivati i trudnoću, rođenje deteta, neku vrstu proširenja u sferi vašeg braka. Najpozitivniji događaj je venčanje, ali osim njega (ako niste u vezi), moguć je i odlazak u duhovno bogato mesto ili živopisno odmaralište, gde će biti banja, masaže i vrhunska relaksacija za dušom, očima i telom. Škorpije, očekuje vas veoma lepo leto!

Strelac

Dobili ste Dvojku pehara, što bukvalno ukazuje na početak veze, zaljubljivanje, leptiriće u stomaku i osećaj da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu. Leto 2023. doneće vam novu romansu, susret dva srca, zajednicu sa nekim sa kim ćete se osećati veoma srećno. Za poslovna pitanja, ovo je mapa uspešnog partnerstva - naći ćete osobu koja će takođe pogledati projekat, kao i vi. Možda ćete biti veoma inspirisani komunikacijom sa njim i vaša kreativna zajednica će vam omogućiti da "pomerite" projekat napred.


Jarac

Dobili ste Viteza pehara, koji simbolizuje pojavu romantičnog obožavaoca: očekuju vas prelepa putovanja, cveće, restorani i priznanja pod Mesecom. Ova karta uvek simbolizuje period kada muškarac maksimalno vodi računa da ugodi svojoj izabranici. Ovog leta možete ne samo da se zaljubite, već osetite kako je lepo kada ste zaljubljeni u sebe! Očekujte romantičnu prepisku, lepe gestove - sve je to veoma tipično za viteza pehara, koji voli flert, zavođenje i senzualni seks.

Vodolija

Dobili ste Kralja štapova, što ukazuje na pojavu samopouzdanog i bistrog čoveka. Po horoskopu može biti Lav, Strelac ili Ovan, a zanimanje mu je preduzetništvo, šou-biznis, nastupi/trener. Najverovatnije će mu biti prijatno sa vama i romansa će se brzo razviti! Što se vas tiče, Kralj štapova može ukazivati na sticanje samopouzdanja: ovog leta možete da pokrenete sopstveni posao, možda odlučite da otvorite Jutjub kanal i bićete aktivniji u društvu. Sa sigurnošću možemo reći – u leto 2023. postaćete sigurniji u sebe!
 

Ribe

Imate malu arkanu Peticu Štapova, koja simbolizira duh sportskog rivalstva, impulzivan timski rad i sposobnost da ostanete unutar svojih granica. U ljeto 2023. možete se baciti na aktivne sportove (boks, plivanje, wakesurfing) koji će vas učiniti jačim i samouvjerenijim! Također možete otići na neku vrstu maratona koji će vam napumpati dinamiku – jednostavno osjećate više energije u sebi da ostvarite svoj potencijal zahvaljujući grupi ljudi, nekoj vrsti aktivnosti. Ovo ljeto naučit ćete se čvrsto i samouvjereno zauzeti za sebe – kao da će u vama biti više vatre za argumente i postignuća. Uopšteno ovo je karta napretka u implementaciji u timu kroz sposobnost kompetentnog upravljanja sukobom, piše Atma.hr.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading