Mars
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Tokom ovog perioda veliki broj planeta nalazi se u vašem polju tajni. To može da vam donese tajne pregovore, početak ostvarenja nekog vašeg tajnog plana, ali i spletke kolega.

Ljubav: Izazov se sastoji u tome da sprečite dalje udaljavanje između vas i partnera. Ukoliko ste slobodni, zanimljivo poznanstvo može da se desi upravo preko vaših prijatelja. 

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

BIK

Posao: Veliki broj planeta u polju poslovnih saradnika stavlja akcenat na dešavanja u toj sferi. Neophodan je oprez prilikom potpisivanja dokumenata i poslovnih dogovora, a posebno sa novim saradnicima.

Ljubav: Ovaj period donosi rešenje starog problema koji već dugo tinja između vas i partnera. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Vrtoglavica.

BLIZANCI

Posao: Akcenat je na poslovnim sastancima i dogovorima. Međutim, trenutni planetarni aspekti mogu da zamagle vaše vidike i dovede do povremenog pada vaše koncentracije.

Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera, posebno ukoliko ste prećutali neke stvari. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.

Zdravlje: Alergije.

RAK

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju profesionalnog usavršavanja i inostranstva, ukazuje na okosnicu potencijalnih zbivanja.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz mirnu etapu. Uspešno ćete realizovati jedan zajednički cilj. To će vas ispuniti posebnim zadovoljstvom. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju.

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA 8. JUN Jarac će se udaljiti od partnera, Device očekuje uspeh, Vagi dobre vesti

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao: Povoljan aspekt doprineće uspostavljanju dugotrajne poslovne saradnje. Uspeh vas očekuje u  uslužnim delatnostima i trgovini. Lavovi koji se nalaze na rukovodećim pozicijama mogu da ostvare natprosečne rezultate.

Ljubav: Dolazi do krize poverenja u odnosu sa partnerom. Neke stvari ste prećutali, a postoji velika mogućnost da je partner to slučajno otkrio.

Zdravlje: Reumatični zglobovi.

DEVICA

Posao: Očekujte uspeh, posebno ako se bavite kreativnim zanimanjem, ako radite sa klijentima ili u prosveti. Povoljan aspekt doprineće poboljšanju međuljudskih odnosa.

Ljubav: Ranije nesuglasice sa partnerom ste uspešno prevazišli, jer ste oboje pokazali spremnost da neke stvari promenite. Slobodni mogu da se zbliže sa osobom koju poznaju preko posla.

Zdravlje:  Obratite pažnju na saobraćaj.

VAGA

Posao: Mogući su problemi u komunikaciji sa klijentima. Vrlo lako bi moglo da dođe do nesporazuma. Budite oprezni u iznošenju stavova. Uspeh u kreativnim zanimanjima. 

Ljubav: Odnos sa partnerom prolazi kroz period nestabilnosti i pomešanih osećanja. Taman kad pomislite da je između vas sve dobro, uđete u hladnu etapu u kojoj dolazi do nesuglasica i nesporazuma.

Zdravlje: Nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period vam može doneti uspeh u okviru poslovne komunikacije. Vaši pregovori teći će daleko lakše, a razgovori o dugoročnoj saradnji će se pokazati kao veoma konstruktivni.

Ljubav: Ovo je kontradiktoran period, jer vam donosi naizmenične periode ljubavi, predanosti, a potom sumnje i nepoverenja. Imate osećaj kao da ste na nekoj emocionalnoj klackalici.

Zdravlje: Više se odmarajte.

STRELAC

Posao: Planetarni uticaji u ovom periodu mogu vam doneti konfuzno razmišljanje usled čega biste mogli da napravite previd. Sačekajte bolji trenutak za krupne odluke.

Ljubav: Pruža vam se prilika da rešite jedan dugotrajan problem između vas i partnera. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo  sa jednim fatalnim Blizancem ili Ovnom.

Zdravlje: Učestali grčevi u nogama.

HOROSKOP ZA 8. JUN Jarac će se udaljiti od partnera, Device očekuje uspeh, Vagi dobre vesti

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Atmosfera neizvesnosti i potencijalnog nesporazuma okružuje vaše poslovne pregovore. Uopšte, u komunikaciji na poslu povećana je mogućnost da budete pogrešno shvaćeni prilikom predstavljanja vaših stavova i ideja. 

Ljubav: Imate osećaj da se partner udaljio i da živi u nekom svom svetu, a  vi ste opterećeni poslovnim obavezama, što je loša kombinacija.

Zdravlje: Reumatske tegobe. 

VODOLIJA

Posao: Merkur može da vam donese pogrešnu procenu u pogledu poslovnih poteza. Zbog toga bi bilo najbolje da sačekate bolji trenutak za krupne odluke. 

Ljubav: Nesloga sa partnerom i u okviru porodice može nastati oko nekog vašeg zajedničkog poduhvata. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma privlačnu osoba na nekom društvenom okupljanju.   

Zdravlje: Problem sa lakšom upalom pluća.

RIBE

Posao: Uticaj Merkura može rezultirati previdima i pogrešnim procenama u pogledu pravca daljeg poslovanja ili poslovnih poteza. Ukoliko budete pregovarali za rad na novom projektu, dobro preispitajte sve detalje.   

Ljubav: Vaše idealističke težnje su pojačane do maksimuma. U partneru možete da vidite više ono što želite da vidite nego što je realno njegova osobina.     

Zdravlje: Više se krećite.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading