HOROSKOP ZA 7. JUN Novo poznanstvo za Ovnove, neočekivani preokret na polju finansija za Škorpije
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovaj dan donosi novu šansu. Otvara vam se nova perspektiva u pogledu saradnje ili novog ogranka poslovanja. Najbolje bi bilo da rešenja donosite na timskom nivou, jer entuzijazam zamagljuje realnu procenu.

Ljubav: Novo poznanstvo može da se odigra na nekom putovanju ili na odmoru. U svakom slučaju, jedno je sigurno, biće neuobičajeno i vanserijsko. Osoba koju budete upoznali probudiće u vama osećanja kakva dugo niste osetili. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekoj zabavi.

Zdravlje: Vrtoglavica, kao posledica nižeg pritiska.

Bik

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju platnog prometa, ukazuje na to da bi trebalo da dođe do povećanog obima posla i značajnog unapređenja vašeg finansijskog plana. Pa ipak, obratite pažnju na one poslovne saradnike koji ne biraju sredstva do cilja.

Ljubav: Daleko veće poverenje između vas i partnera u ovom periodu može da stabilizuje vaš odnos. Postarajte se da partneru više neke stvari ne prećutkujete kako se to ne bi ponovilo. Slobodne Bikove očekuje sudbinsko poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje: Probavne tegobe. Savet nutricioniste bi vam umnogome pomogao.

Blizanci

Posao: Vaše polje poslovne saradnje ukazuje da ćete značajno proširiti krug saradnika u ovom periodu, ali i da neku staru poslovnu saradnju možete obnoviti. Ovog puta možete jasno znati šta možete da očekujete od saradnika. Uspeh očekuje Blizance koji se bave trgovinom i uvozom i izvozom.

Ljubav: Odlučili ste da pređete granicu kolegijalnosti i da krenete u osvajanje osobe koja vam se sve više dopada, a koju stalno viđate na poslu. Pravi je trenutak za to budući da uživate podršku planeta za novo poglavlje na vašoj ljubavnoj sceni.

Zdravlje: Bolovi u vratu.

HOROSKOP ZA 7. JUN Novo poznanstvo za Ovnove, neočekivani preokret na polju finansija za Škorpije

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: U vašem polju privatnog biznisa i uslužnih delatnosti ukazuje naekspanziju u ovom delatnostima. Spremni ste na to da proširite posao, kao i na to da uvedete novu tehnologiju. Upravo to će biti element koji će vam pomoći da nadmašite konkurenciju.

Ljubav: Slobodni Rakovi počeli su da se viđaju sa osobom koju su nedavno upoznali. Međutim, partner se ponaša nedosledno i oni jednostavno ne znaju na čemu su. Zato nisu sigurni kuda sve to vodi. Najbolje bi bilo da sačekaju sud vremena.

Zdravlje: Pojava ekcema, kao posledica većeg stresa. Terpija je određenim kremama.

Lav

Posao: Aspekti u vašem polju kreativnosti ukazuje na to da će Lavovi prosperirati upravo na tim planovima. Planete vam pružaju podsticaj da uvedete najsavremeniju tehnologiju u cilju veće efikasnosti. To će vam pomoći da ostvarite konkurentnu prednost.

Ljubav: Ovaj period donosi vam priliku za novo poglavlje na ljubavnom planu. Svoju srodnu dušu možete da upoznate preko prijatelja. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period. Poći će vam za rukom da ostvarite zajednički cilj.

Zdravlje: Više se odmarajte. Preforsirali ste se, ali i precenili.

Devica

Posao: Dešavanja u vašem polju završetaka, donosi uspeh i završetak nekog projekta na kojem jako dugo radite. Dodatnu energiju da krenete u pravcu širenja svog poslovnog kruga pružaju vam trenutni aspekti. Ovaj period je povoljan za početak privatnog biznisa, kao i za to da se udružite sa nekim prijateljima.

Ljubav: Niste sigurni u novu osobu sa kojom ste počeli da se viđate. Budite što realniji, u suprotnom, ubrzo može doći do razočaranja. Device koje su u vezi prolaze kroz jedan lep period.

Zdravlje: Prehlada, koja vam nikako ne prija za vreme ovog letnjeg perioda.

Vaga

Posao: Ovaj period obeležiće lep aspekt vašeg vlada Venere u vašem polju komunikacije. To će vam doneti mnogo susreta sa važnim osobama, sastanaka, kao i kraćih putovanja. Zauzmite pravi stav i povucite pravi potez i ostvarićete korak napred.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jedan kontradiktoran period. Partner može prikriti ljubomoru, a u isti mah je pripisati vama, poigravajući se na taj način vašim strpljenjem. Vage koje tragaju za svojom srodnom dušom, mogu da je upoznaju na nekoj zabavi u krugu svojih prijatelja.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

HOROSKOP ZA 7. JUN Novo poznanstvo za Ovnove, neočekivani preokret na polju finansija za Škorpije

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Posao: Vaše polje novca ukazuje na mogućnost iznenađenja i preokreta u okviru vaše finansijske situacije. Tu može biti dosta neizvesnosti i nepredviđenih situacija, ali će vam novi posao svakako dati veliki napredak. Razvijte fleksibilniji radni plan.

Ljubav: Možete započeti vezu sa dosta nestabilnom osobom koja vam šalje protivrečne poruke svojim ponašanjem. Niste sigurni u njena osećanja, pa se možete naći u nedoumici. Najbolje bi bilo da sačekate da vam vreme da bitan odgovor na to pitanje.

Zdravlje: Problem sa sinusima, obavite neophodne preglede.

Strelac

Posao: Dešavanja u vašem znaku ukazuje na to da je nastupilo vaše vreme, idealan trenutak da sprovedete u delo mnoge svoje velike i dugoročne poslovne ciljeve. Početak rada na novom projektu ili primene novih metoda u potpunosti će podići vaše poslovanje na viši nivo. Finansijski dobitak.

Ljubav: Pred vama je lepo zajedničko putovanje s partnerom, i to na neku zanimljivu destinaciju. Vaša veza će se stabilizovati. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom i početak ljubavne veze na nekom putovanju.

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA 7. JUN Novo poznanstvo za Ovnove, neočekivani preokret na polju finansija za Škorpije

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Posao: Jarčevi mogu da ostvare dobre rezultate u ugostiteljstvu i prosveti. Za razliku od drugih perioda, u ovom čak možete da zaradite i kroz rizična ulaganja. Puni ste energije i direktno krećete u ostvarenje poslovnog cilja. Finansijski uspeh.

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa novom osobom i to preko društvenih mreža ili na nekoj zabavi. Postoji mogućnost da ubrzo započnu ljubavnu vezu sa tom osobom. Jarčevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize poverenja s partnerom.

Zdravlje: Reumatske tegobe, potražite odgovarajuću terapiju.

Vodolija

Posao: Ovaj period može da doprinese početku neke nove saradnje, ali i rešenju nekih pravnih pitanja i procesa koji se dugo vuku. Isto tako, u okviru vaše poslovne saradnje može doći do nekih noviteta, pa se tako mogu pojaviti nove osobe s kojima biste mogli ući u saradnju i započeti unosan biznis. Uspeh vam predstoji kroz kreativna zanimanja i inovacije.

Ljubav: Atmosfera nesporazuma potresa vašu porodičnu cenu budući da vrlo lako može da dođe do rasprave između vas i vaših ukućana. Situacija će zahtevati kompromis.

Zdravlje: Više se krećite, postali ste neaktivni.

Ribe

Posao: Ovaj dan doneće vam priliku da proširite sferu svog uticaja u vašim poslovnim krugovima. Početak nove saradnje obeležiće ovaj period. Ova konjunkcija pružiće vam odličan podsticaj za proširenje saradnje. Ribe koje se bave kreativnim zanimanjem očekuje uspeh.

Ljubav: Situacija između vas i partnera dosta je maglovita i neizvesna, sve je po sistemu dva koraka napred, korak nazad. Neophodan je kompromis i otvoren razgovor. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Glavobolja, izazvana potpunom predanošću poslu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading