HOROSKOP ZA 4. JUN Strelcu podrška važnih osoba, Raku novo poglavlje u ljubavi, Devici nervoza i nesanica
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: Ovaj period vam donosi uspeh u nastupima u javnosti i pregovorima s poslovnim partnerima, tako da možete očekivati mnogo poslovnih sastanaka i sklapanja sporazuma. Posebnu prednost donosi vam značajno poznanstvo što će se posebno pozitivno odraziti na vašu saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Imaćete priliku da konačno upoznate osobu koja se uklapa u vaše kriterijume, i to na nekom putovanju ili društvenom skupu. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz povoljan period kada mogu imati uspeha u zajedničkim poduhvatima s partnerom.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Bik

Posao: U ovom periodu planete vam pružaju podršku da uspostavite novu ili obnovite staru poslovnu saradnju. Vaša intuicija će biti izuzetno pojačana, slušajte njen glas prilikom novih investicija. Postoji velika mogućnost da ćete proširiti delokrug vašeg posla.

Ljubav: Tokom ovog perioda više vremena ćete posvetiti partneru i zajedničkim trenucima u kojima ćete mnogo više razgovarati. Na momente može bljesnuti varnica ljubomore, ali to neće preći u krajnost. Slobodnim Bikovima predstoji novo poznanstvo na putovanju.

Zdravlje: Više se krećite. Postali ste statični.

Blizanci

Posao: Današnji dan može da vas izloži nepredvidivim situacijama, od odlaganja i zastoja platnog sistema, pa do sukoba s kolegama na poslu. Uprkos tome, vi ćete uspeti da povratite balans i da osnažite svoju poziciju i nadmašite konkurenciju. Uspeh vam predstoji u uslužnim delatnostima.

Ljubav: Niste zadovoljni rutinskim načinom života, pogotovo ne u ljubavi. Potrudićete se da u ovom periodu prekinete monotoniju u vezi s partnerom. Planirate zajedničko putovanje, pa iskoristite tu priliku da nadoknadite izgubljeno vreme.

Zdravlje: Prehlada, upala krajnika.

HOROSKOP ZA 4. JUN Strelcu podrška važnih osoba, Raku novo poglavlje u ljubavi, Devici nervoza i nesanica

Foto; iStock-Getty-Images

 

Rak

Posao: Očekuje vas uspeh u saradnji sa inostranstvom, kao i širenje kruga poslovnih saradnika. Zahvaljujući mudrim potezima, poći će vam za rukom da stabilizujete finansijsku situaciju. U tom smislu, za vas kreću redovni prihodi, moguće iz više nego jednog izvora.

Ljubav: Na ljubavnom planu vas očekuje novo poglavlje, jer ste prelomili odluku i počeli da se viđate s osobom koju ste upoznali preko posla. Planete vam pružaju podršku da ispravite neku nepravdu u vašem odnosu s partnerom i nastavite dalje sa stabilizacijom vašeg odnosa.

Zdravlje: Muči vas gastritis.

Lav

Posao: Pruža vam se prilika da završite rad na projektima koje ste ranije započeli. Današnje prilike mogu malo da uspore vaš plan za dalje investiranje, ali će to biti kratkotrajnog tipa. To vreme ćete uložiti na analizu i osmišljavanje novog plana kojim ćete postići uspeh.

Ljubav: Atmosferu na ljubavnom planu obeležiće ljubomora između vas i partnera. Posvetite se više analizi pogrešnih postupaka, ali na objektivan način. Na taj način ćete značajno unaprediti kvalitet svoje veze i povratiti raniju stabilnost.

Zdravlje: Više se odmarajte. Leškarite uz neku dobru knjigu.

Devica

Posao: Pozitivan aspekt doneće vam stabilizaciju u poslovnoj komunikaciji i planovima. Razradićete plan daljeg napredovanja. Planete vam pružaju podršku za unapređenje finansijske situacije i pozitivnu promenu na poslu. Imaćete i podršku nadređenih.

Ljubav: Poslovne obaveze su vas udaljile od partnera. Tokom ovog vikenda ćete to nadoknaditi, više vremena posvetiti jedno drugome i zajedno isplanirati buduće poduhvate. Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekim putovanjima.

Zdravlje: Nervoza i nesanica. Manjak zdravog sna i odmora.

Vaga

Posao: Planete u vašem polju poslovne komunikacije, donose vam povoljne okolnosti da ostvarite najviši cilj koji ste sebi postavili. One vam sada pružaju podršku da stabilizujete i unapredite svoj finansijski plan.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu je složena, pre svega zbog toga što se partner ponaša čas ovako, čas onako. Jednostavno ne znate na čemu ste s njim, niti kakve planove ima s vašom vezom. To vam stvara veliku nesigurnost, a ne volite da živite pod tim pritiskom. Slobodne Vage mogu upoznati partnera na putovanju.

Zdravlje: Smanjite unos peciva, proizvoda iz pekare.

HOROSKOP ZA 4. JUN Strelcu podrška važnih osoba, Raku novo poglavlje u ljubavi, Devici nervoza i nesanica

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Posao: Ovaj period vam donosi uspeh ukoliko se bavite informacionim tehnologijama. Poslovi će vam krenuti mnogo bolje od ruke, što ćete osetiti po finansijskoj situaciji. Možete očekivati obnavljanje poslovne saradnje sa ranijim saradnicima. Škorpije koje žele da pokrenu privatan biznis, imaće u tome uspeha.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz mirnu fazu. Uspešno ste prevazišli stari problem krize poverenja i povremene ljubomore koja vas je dugo opterećivala. Slobodne Škorpije će obnoviti vezu s bivšom ljubavi.

Zdravlje: Uradite osnovne analize.

Strelac

Posao: Vaše originalne ideje će naići ovog puta na podršku, a moguć je i početak poslovne saradnje s nekim od vaših prijatelja. Očekuje vas podrška visoko pozicioniranih osoba u vašem poslovnom krugu. Kucnuo je pravi trenutak da se aktivirate i krenete u akciju.

Ljubav: Ljubavni plan je dinamičan. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz uzbudljiv period sprovođenja zajedničkih ciljeva s partnerom. Neophodno je da usaglase stavove otvorenim razgovorom. S druge strane, slobodni Strelčevi nemaju hrabrosti da pređu granicu prijateljstva.

Zdravlje: Problemi sa prekomernom težinom.

HOROSKOP ZA 4. JUN Strelcu podrška važnih osoba, Raku novo poglavlje u ljubavi, Devici nervoza i nesanica

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Posao: Odličan poslovni potez će vam omogućiti da napravite novac neophodan za dalja ulaganja. Očekuju vas pohvale i uvažavanje nadređenih. Uspeh ćete postići u pregovorima s novim saradnicima i kroz obnavljanje unosne ranije saradnje. Finansijski povoljan period. 

Ljubav: Ovaj period vam može doneti ljubav na prvi pogled s osobom koju upoznajete preko prijatelja. Romantičan i veoma harmoničan period sa partnerom za one koji su u vezi.  Slobodni Jarčevi mogu se takođe zaljubiti u osobu s kojom sarađuju.

Zdravlje: Disbalans hormona. Mogući problemi sa dijabetesom.

Vodolija

Posao: Ovaj period vam donosi dobru poslovnu ponudu koja može doći upravo iz inostranstva. Pruža vam se prilika za  napredak u karijeri, ali se pripazite zakulisnih aktivnosti nekih kolega sa posla. Ako budete obazrivi, bićete zadovoljni svojom novom pozicijom i finansijskim uspehom.

Ljubav: Ljubavni plan je prožet dobrom, pozitivnom energijom. Vaš odnos s partnerom odiše harmonijom i razumevanjem. Na porodičnom nivou ćete uspeti da rešite krupan problem. Više vremena ćete provoditi sa partnerom u prijatnoj atmosferi.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Ribe

Posao: Planetarni aspekti su kod vas uspeli da stvore jedan kratkotrajan zastoj u pregovorima i što se tiče finansija, ali zato vam s druge strane polazi za rukom da postignete gotovo nemoguće kratke rokove u obavljanju radnih zadataka. Uspeh ćete postići u okviru informacionih tehnologija i ako se bavite dizajnom.

Ljubav:  Ribe mogu da imaju problem u odnosu s partnerom, jer je prisutna jedna doza nepoverenja koju su izazvale same svojom zatvorenošću u svoj svet. To zahteva neodložnu reakciju i otvoren razgovor sa partnerom.

Zdravlje: Slabo varenje, kao i gorušica, prate vas u ovom periodu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading