"SEKS I GRAD" SLAVI  DVADESETPETI ROĐENDAN  Doživite i preživite lično jednu od najboljih serija svih vremena
EPA

Kako bi proslavili 25 godina postojanja fenomenalnih likova, Keri, Samante, Mirande i Šarlot, "HBO Max" (od nedavno samo Max) fanovima nudi uživanje u autentičnom iskustvu u “gradu koji nikad ne spava”, a koje će vas preplaviti nostalgijom za svime što je vezano za kultnu seriju. 

Iskustvo uključuje rekreiranje Kerinog ulaženja i izlaženja iz stana na Menhetnu, zatim mogućnost fotografisanja ispred njenog laptopa, kako biste kreirali sopstveni "I couldn’t help but wonder…" momenat,  ulaženje u njen ormar u kojem se nalaze fantastični kostimi Patriše Fild, tu je i prodavnica suvenira sa eksluzivnom linijom od 25 "Sex and The City" proizvoda, pa čak i bar u kojem možete da naručite "Cosmopolitan" (Ketel One Cosmopolitan Bar). Ali, ovo što sledi će vas definitivno najviše obradovati: tu je i interaktivni "Post – It" zid sa samolepljivim papirićima, kao omaž čuvenom raskidu Keri i Burgera. 

Sa oduševljenjem pozdravljamo fanove i uvodimo ih u živopisni i ikonični svet Keri, Mirande, Šarlot i Samante, kako bismo proslavili 25 godina ljubavi i prijateljstva kroz ultimativno iskustvo fanova serije "Seks i grad" u Njujorku i širom sveta. Ovo iskustvo će pružiti nezaboravno putovanje kroz najupečatljivije trenutke serije, kao i ekskluzivne uvide u uzbudljivu budućnost franšize. Jedva čekamo da podelimo ovu posebnu priliku sa našom strastvenom i posvećenom publikom, izjavila je Pia Barlow, izvršna potpredsednica za marketing originalnog sadržaja u kompaniji Max, piše Grazia.rs.

Ukoliko vam je Njujork previše daleko, u "Sex and The City" iskustvu možete da uživate preko aplikacije "Max i pop-up" dešavanja koja će biti organizovana širom sveta, od kojih je nama najbliže ono u Velikoj Britaniji. A ako ste u Njujorku onda od 8 do 11. juna posetite komšiluk Keri Bredšo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading