SCENA IZ ŠKOLSKOG DVORIŠTA DA SE NAJEŽIŠ O ovoj deci iz Paraćina priča cela Srbija - Bravo mališani!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Posle velikih tragedija i tuge koja se nadvila nad Srbijom, aplauz dvojici učenika iz Paraćina činise još jače odjekuje društvenim mrežama.

Dečaci Nikola i Vuk su osvojili nagrade na Republičkom takmičenju, a njihovi drugari su ih dočekali onako kako dolikuje pravim šampionima.

Na Fejsbuk nalogu "OŠ Momčilo Popović Ozren" postavljen je, verujemo sa velikim ponosom, video snimak dočeka učenika osmog razreda ove škole, Nikole Veličkovića i Vuka Milošakovića, a na kojem se vidi kako njihovi drugari prave špalir dok njih dvojica ulaze, prvo u dvorište, a potom i u školsku zgradu.

 

 

Razlog za euforiju i radost jeste dobar plasman dvojice učenika, koji su na Republičkom takmičenju iz geografije osvojili nagrade, Nikola drugu, dok je Vuk dobio pohvalu.

Aplauz, cika, vriska, prolamali su se sa svih strana, iz dvorišta, iz hola škole, pa čak i sa stepenica gde su učenici više razreda ove osnovne škole izašli da pozdrave šampione znanja svoje škole.

Uspehom podigli školu na noge

Da ništa nije bilo isforsirano, već da su mališani zaista osećali potrebu da im prirede ovakav doček, vredan možda i svetskog zlata u nekom sportu, najbolje govore osmesi više od stotine đaka ove obrazovne ustanove u Paraćinu, piše Blic.

Snimak koji je postavljen pre dva dana, deli se na svim platformama društvenih mreža, preko Fejsbuka, Tvitera, Tik-Toka, Instagrama, i gotovo da nema korisnika koji nije video ovaj snimak koji se nije naježio i pustio suzu radosnicu dok je posmatrao mališane kako aplaudiraju drugarima.

Bravo Nikola, bravo Vuče, bravo mališani. Ovako se postaje šampion, ali i čovek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Snezana

22.05.2023 23:15

Ovo nam vraca veru. Bravo za svu decu