KAKAV HOROR Renevirao kuću pa naleteo na užas
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Jedan korisnik TikToka iz Tenesija podelio je sa ostalim korisnicima ove društvene mreže svoje nesvakidašnje iskustvo, dok je renovirao tek kupljenu kuću susresti sa situacijom koja ga je zaprepastila.

Snimak je za kratko vreme postao viralan na TiToku, dobio je više od 266.000 sviđanja, na hiljade komentara i podeljen je neverovatnih 2.088 puta za svega nekoliko dana.

Na početku snimka koji traje svega pola minuta vidimo čoveka koji želi da renovira svoju kuhinju. On kopa po podu, očigledno u nameri da izlije novi beton i postavi nove pločice, međutim, u jednom trenutku se dešava da jedan od njegovih alata najpre udara u nešto tvrdo, a zatim propada u tlo. Čovek u neverici nastavlja da kopa i posle kratkog vremena dolazi do vode.

Čoveku se to nimalo nije dopalo, ali je nastavio da kopa sve dublje i dublje i susreo se sa situacijom pravog izvorišta vode.

Pratioci su bili zapanjeni činjenicom da se kuća zapravo nalazi na mestu na kome je nekad bio pravi pravcati bunar. Komentri su bili različiti. Najveći broj je odmah uočio paralelu sa čuvenim hororom "The Ring", koji je u našoj zemlji preveden kao "Krug". Opšte je poznat scenario epske scene u kojoj devojčica iz bunara izlazi i kroz televizor, a bunar se zapravo nalazi u okviru kuće koja je kasnije tu sazidana.

 

 

Najveći broj komentara je bio duhovite prirode, iako su aludirali na pararlelu sa poznatim hororom, ali bilo je inih koji su se ozbiljnije zabrinuli i ne bi voleli da se nađu u koži čoveka koji je upravo otkrio da usred njegove kuće postoji zakopani bunar!

Drugi su se ponadali da će vlasnik neobične kuće možda doći do nekih plemenitih metala koji se nalaze u toj zemlji. Većina ga je ipak savetovala da ne dira ništa i da proveri koliki će mu stići naredni račun za vodu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading