PRANJE TERASE POSVAĐALO KOMŠIJE Deka se žalio na mladog komšiju, a dobio odgovor koji ga je šokirao
Alo

Nije retko da čujemo da su komšije u lošim odnosima, ali ovaj slučaj na Banjici je pravi generacijski sukob. Naime, stariji čovek, a njegov unuk požalio se na nekulturu mladog podstanara, koji odnedavno živi sprat više, prenosi Instagram stranica serbialive_beograd_rezerva.

Deki je zasmetalo što novi komšija bez najave pere terasu i pokvasi mu sav veš, pa je rešio da mu se obrati kako bi našli kompromisno rešenje. Međutim ovakav odgovor sigurno nije očekivao. 

"Pozdrav, evo primer nekulture. Moj deda koji živi ceo život u ovom stanu otišao je na sedmi sprat kod mladog dečka koji je skoro iznajmio stan, deda je otišao da ga zamoli da ne pere terasu ako ne najavi jer pokvasi sve ispod njega. Dečko mu je na to zalupio vrata. Posle toga mu je ostavio ovu poruku. Nije u redu ponašati se tako prema starijim ljudima i takođe prskati veš svima ispod njega. U pitanju je Banjica, Paunova 77. Toliko o kulturi", objasnio je unuk pomenutog deke.

PRANJE TERASE POSVAĐALO KOMŠIJE Deka se žalio na mladog komšiju, a dobio odgovor koji ga je šokirao

Foto:Printscreen/instagram.com/serbialive_beograd_rezerva

 

Spisak mladog komšije izazvo je buru na mrežama: 

"Se*s nigde na spisku? Zato je i nadrndan pa piše ove eseje".

"Ne napisa kad ide u prodavnicu, izlazi, gde mu je neki socijalni život... Bitno da je dedi opisao svoj CV. Imam i ja takvu lajsnu u zgradi samo što sam eto iz moje bahatosti zvala komunalnu".

"Nikada nisam nikome zvonio na vrata što mu deca skaču, sto se tušira u 5 ujutru, žurke i ostalo. Nikada nikom i to mi apsolutno ogavno da zvoniš komšijama za svaku glupost. Prilagodi svoj život terasi koja prska i ćao".

"Neverovatno koliko su ljudi postali bahati, u zgradama se više nikakav red ne zna".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading