usne
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Otkrijte koji ste vi tip!

Prosečne usne

Osobe čije usne nisu niti pune niti tanke, već neke prosečne srednje velične i bez neke posebne definicije, odnosno kupidonovog luka, nisu zahtevne, uživaju u samoći i nisu sklone preteranom dramatizovanju.

Pune usne

Prirodno pune usne, kao one kakve ima Anđelina Džoli, obično imaju empatične osobe koje cene svoje veze, teže da se ostvare u ulozi roditelja i tuđe potrebe uvek stavljaju ispred svojih. Ako su usne pune, ali sitne i okrugle, reč je osobama koje će svoje potrebe staviti na prvo mesto. Kada dobiju pažnju koja im je potrebna, njihove potrebe tada idu u drugi plan.

Tanke usne

Osobe koje imaju tanke usne se teško opuštaju kada su u vezi i radije su same. To nikako ne znači da su njihove veze unapred određene na propast, već znači da one u vezi moraju imati vreme i prostor samo za sebe. Neke osobe sa ovim tipom usana mogu imati problem ukoliko njihova veza postane ozbiljna.

Usne pune u srednjem delu

Nisu sve usne tanke ili pune, one mogu biti punije na sredini, i tanje na krajevima. Ova autorka knjige je opisala takve osobe kao samoljubive, temperamentne i dramatične.

Korekcija usana

Usne sa kojima smo rođeni, nisu jedina definicija našeg karaktera. Osobe koje su promenile izgled svojih usana su najčešće veoma zahtevne, sebične i emotivno nestabilne. Ako ima povećanu donju usnu, to znači da traži zadovoljstvo u životu i partnera koji će je zabaviti, dok povećana gornja usna predstavlja osobu koja želi da zadovolji svog partnera koliko i samu sebe.

Definisane usne

Osobe koje imaju oblik usana poput Rijane, mogu biti veoma vešte u komunikaciji, ali to često dovodi do situacija u kojima im je jezik brži od pameti, što ih često dovodi u nevolju.

Nedefinisane usne

Osobe koje imaju usne poput Džulije Roberts su veoma odgovorne, i često rešavaju problem koji se njih ne tiču. Nedostaje im razumevanje emotivnih granica. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading