PAZITE ŠTA JEDETE DANAS I KO VAM PRVI ULAZI U KUĆU Evo kako da zaštitite svoj dom
Foto: Shutterstock

Kad ujutro otvorite gostima kuću, pazite ko vam je na vratima: deca donose sreću i radost ceo dan. Mladić i devojka znak su da taj dan neće biti nesrećan. Negativna energija uzrokuje loša osećanja, stres, zdravstvene i finansijske probleme. Ukoliko mislite da je ima kod vas u domu, reagujte!

U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu sipajte 1/3 hladne vode i 1/3 belog sirćeta. Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema. Tada znate da je prisutna negativna energija.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, prospite tečnost u We-ce šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading