KAPIJA ŽELJA Izaberite jedan broj i saznajte blisku budućnost
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Tviter

Baš kao što ime govori, kapija želja može ispuniti želju. Sve zavisi od toga koji broj izaberete. Neki mogu da donesu tužne vesti, a neki su jako srećni brojevi.

Odaberite broj koji vas najviše privlači i saznajte šta vas čeka.

Broj 1

Tokom ovog perioda biće mala napetost između Vas i partnera. Najvažnije je da ne zaboravite da ljubav nije trka već zajednički rad. Malo spustite loptu i dozvolite nekada kompromise. Inače, vaša ljubav je prelepa samo morate još malo da poradite na njoj.

Broj 2

Bićete jako društveno aktivni, i tokom tih aktivnosti upoznaćete zanimljivu osobu. Ona će biti ispunjenje vaših želja i snova. Biće to ljubav na prvi pogled, ali bukvalno. Pronaći ćete ljubav jedno u drugom, i zajedno će vam biti prelepo. Uživaćete kao nikada do sada.

Broj 3

Izazivaćete mnogo interesovanja u skorije vreme. Tako da ćete biti u prilici da možete da birate koga ćete zavesti i biti sa njim. Prijaće vam sva ta pažnja koju ćete dobijati gde god da se pojavite. Podići će Vam samopouzdanje ali i probuditi iz zimskog sna u kojem ste zapeli, prenosi novi.ba.

Broj 4

Jedna osoba koju mnogo volite će vas povrediti, tačnije razočarati. Imaćete neke dogovorene susrete ali ništa od toga neće biti. Uvek će izmišljati neke izgovore koji će Vas dovesti do granice ludila. Međutim, osetićete potrebu da se ipak osvetite za sve to što vam radi.

Broj 5

Ovo je broj koji donosi veliku sreću u vaš život. Ostvariće vam se jedna želja o kojoj ste davno maštali. Ali tek sada je došlo vreme da se ona zaista i ostvari. Bili ste strpljivi oko njenog ispunjenja, ali ćete se zapitati šta sada kada se ostvarila?!

Broj 6

Uskoro ćete dobiti jednu jako važnu poslovnu šansu koja bi mogla biti pun pogodak. Ali sve zavisi od toga kako ćete vi da se ophodite prema tome. Ukoliko uložite dovoljno truda i volje, samo nebo Vam je granica. Međutim, ako budete nezainteresovani, onda bolje nemojte ni započinjati ništa oko toga.

Broj 7

Imaćete određene nesporazume sa ljudima oko vas. Osećaćete se kao da ste u nekom drugom univerzumu gdje Vas niko ne razume. Taj period će proći vrlo brzo, ali ćete tokom njega shvatiti ko su Vam pravi prijatelji a ko glumi. Ta promena iako malo bolna, dobro će Vam doći u daljem životu.

Broj 8

Ovo je broj lepih vesti koje ćete uskoro dobiti. Moguće je da će se ticati bračne ponude ili putovanja ili finansijskog dobitka. Uglavnom, šta god od toga bilo za Vas će to biti jako lijepo iskustvo. Naučićete mnogo toga novog o sebi ali i ljudima sa kojima se družite, kao i partneru. Konačno ćete uspostaviti kosmički mir u životu.

Broj 9

Imaćete jako dobrih prilika za započinjanje veza. Samo ukoliko nisu duple veze, one donose sreću. Pazite da se ne upustite u zabranjeni odnos jer bi mogli biti povređeni, baš kao i ostali ljudi u svemu tome. Ukoliko ste slobodni onda je sreća na vašoj strani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading