KO PODMAZANO Isprobajte lude se*s-trendove koji su zaludeli korisnike Tiktoka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tiktok je popularan kod mlađe populacije jer ima zanimljivih snimaka o svemu i svačemu u izobilju, ali i za starije mogu da se nađu interesantne stvari. Tako, recimo, na toj platformi se razmenjuju i seksualna iskustva. Pokazalo se čak da neki od seks-trendova pokrenutih na ovoj društvenoj mreži zaista mogu igru u krevetu učiniti uzbudljivijom, što pokazuje broj pregleda ovih priloga. Seksološkinja Džoj Lav Dols otkrila je koji od njih zaista funkcionišu. Analizirala je najpopularnije savete i objasnila kako ih možete iskoristiti da poboljšate seksualni život.

KO PODMAZANO Isprobajte lude se*s-trendove koji su zaludeli korisnike Tiktoka

Foto: Shutterstock

 

Štapić za maskaru

15 miliona

Uprkos nazivu, najnoviji trend koji dominira Tiktokom nema nikakve veze s maskarom. Korisnici tu reč koriste kao frazu za javno pričanje o vlastitom seksualnom životu. Raspravljaju o prošlim i sadašnjim vezama koristeći taj haštag (oznaku) kako bi podelili zagonetne priče o partnerima, njihovim seksualnim preferencijama, pa čak i o tome koji vibrator im se pokazao kao najbolji.

 

Kokos izazov

7,6 miliona

Ovo je trend u kojem sklapate reč kokos bokovima tokom poze poznate pod imenom kaubojka, i to pisanim slovima. Uvijanje zahvaljujući okruglim slovima povećavaju užitak.

 

Predigra od 4 minuta

10,2 miliona

Ovaj savet predlaže da tajmer podesite na četiri minuta i pritom se smenjujete s partnerom. Oboje tako imaju na raspolaganju toliko minuta da začine predigru i pruže užitak onom drugom. Ovaj način može biti vrlo koristan jer oboma daje dovoljno vremena da se uzbude, a uz to može pomoći i u smanjenju rizika rane ejakulacije. Takođe, ovaj mali trik može povećati uzbuđenje iščekivanja i povezati partnere kako emocionalno, tako i fizički.

KO PODMAZANO Isprobajte lude se*s-trendove koji su zaludeli korisnike Tiktoka

Foto: Shutterstock

 

Pritisak prstiju

17,1 milion

Korisnica Tiktoka Nurse Rija objavila je savet u kojem tvrdi da pritisak na ženin trbuh za vreme seksa pomaže u stimulisanju G-tačke. S obzirom na to da je G-tačka smeštena na prednjem zidu vagine, oko pet do sedam centimetara dubine, pritisak na to područje može pomoći u stimulaciji nervnih završetaka i tako damama povećati užitak.

 

Trik s jastukom

26 miliona

Ovaj trik uključuje postavljanje jastuka ispod karlice žene kako bi se povećao njen užitak s obzirom na to da G-tačka u tom položaju postaje dostupnija. Ovaj trik može biti naročito koristan u određenim pozama - onim kod kojih žena leži, jer se tako telo postavlja u povišen položaj koji olakšava penetraciju.

KO PODMAZANO Isprobajte lude se*s-trendove koji su zaludeli korisnike Tiktoka

Foto: Shutterstock

 

Tantrički seks

39 miliona

Mnogi parovi praktikuju tantrički seks kako bi se osećali povezanijim s partnerom na jednom višem nivou. On pomaže u stvaranju dublje i intimnije povezanosti bilo s partnerom bilo sa samim sobom, što je istovremeno vrlo intenzivno i prosvetljujuće iskustvo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading