ROĐENA ZA ŠOFERA Baka Vinka u 80-oj uči da vozi, sa "fiće" prelazi na bagi
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Baka Vinka iz okoline Niša ima 80 godina, ali je to ne sprečava da se dobro zabavlja. Ona voli da se sa unukom Jovanom provoza u njegovim zanimljivim vozilima.

ROĐENA ZA ŠOFERA Baka Vinka u 80-oj uči da vozi, sa

Foto: Youtube/Printscreen

 

Jovan Mitrović je, inače, postao poznat javnosti i ljubiteljima automobila zbog njegovog crvenog "fiće" kojim se prošlog mjeseca odvezao na Kopaonik i tamo pokazao zavidne mogućnosti ovog legendarnog automobila po snijegu.

ROĐENA ZA ŠOFERA Baka Vinka u 80-oj uči da vozi, sa

Foto: Youtube/Printscreen

 

On je na svom Instagram profilu postavio sliku na kojoj baka Vinka i on voze bagi. Zanimljivo je da je baba Vinka amaterski vozač, ali to očigledno nije problem, što su pratioci na Instagramu veoma cenili. Vinka kaže da u mladosti nije imala priliku da vozi automobil jer su oni uvek živeli na selu i ostali članovi porodice su radili te poslove.

Na jednom od klipova ova baka se našalila i rekla da su joj ranije puštali samo volove na pašu. Unuk Jovan joj je, međutim, prvi put stavio volan u ruke i dao sve od sebe da joj objasni kako da "vozi" automobil. Oni koji već poznaju babu Vinku iz Jovanovog klipova, koja živi u podnožju Suve planine, znaju da baka Vinka pored kolica leže i druge manekenke.

Pre četiri meseca čuvenom "fićom" provozala se i baka Vinka. Unuk Jovan ne odustaje od ideje da će njegova baka nastaviti da vozi druge automobile i najavljuje nove avanture sa bakom Vinkom.

ROĐENA ZA ŠOFERA Baka Vinka u 80-oj uči da vozi, sa

Foto: Youtube/Printscreen

 


"Baka Vinka ima mnogo obožavatelja, ljudi se stalno pitaju kada će opet da vozi nešto novo. Volim da je snimam i volim da pokažem ljudima kako i naše bake sa 80 mogu mnogo toga, koliko su odlučne i hrabre, a ujedno poželevši dobru zabavu i smeh u ovim sivim vremenima.

Baka i ja se jako zabavljamo snimajući i slikajući, to joj malo menja dnevnu rutinu, jer ona brine o domaćinstvu i radi dosta tokom dana Mnogo je volim i trudim se da vreme provedem na zabavan način“, rekao je Jovan za Niške vesti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading