NAPRAVIO POMETNJU NA SOPSTVENOJ SAHRANI Čovek za kojeg se mislilo da je poginuo, sačekao pogrebnu povorku na groblju
Foto: Tanjug/Foto: Tanjug/AP Photo/Mustafa Karali

U ovoj fazi bilo je nekoliko čudesnih priča o preživelima koji su uspeli da pobegnu iz ruševina koje su za sobom ostavili razorni zemljotresi u Turskoj i Siriji. Međutim, čovek koji oživi na sopstvenoj sahrani je jedinstvena situacija.

Ahmad Al-Magribi izvađen je ispod ruševina srušene zgrade u gradu Atrib u Siriji. Hitna pomoć je pronašla da ne reaguje i prenela njegovo telo u mrtvačnicu. Tamo je ostao dva dana dok članovi njegove porodice nisu mogli da dođu i identifikuju ga.

Prema pisanju lokalnih medija, nekoliko sati nakon što ga je identifikovala porodica, Al-Magribijevo telo je stavljeno u vreću za telo i odneto na lokalno groblje.

Ali kada je trebalo da počne pogrebna povorka, postalo je jasno da je „telo“ koje je trebalo sahraniti živo i zdravo. Porodica i prijatelji koji su bili prisutni na sahrani hitno su ga vratili u bolnicu, gde se sada oporavlja.

Lokalni mediji spekulišu da je možda reč o čoveku čije je srce prestalo da kuca i kasnije počelo da ubrzava, ali razlog njegove "smrti" nije razjašnjen, prenosi Džeruzalem post.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading