Obratite pažnju: Pet znakova koji upozoravaju na prevaru u braku
Foto: Shutterstock

Varanje se ne svodi samo na ljubljenje, dodir i seks. Ako vaš partner sklanja svoj telefon od vas kako ne biste slučajno videli poruke koje je slao drugoj ženi, on vas već vara. Emocionalna afera je stvarna i može biti jednako razarajuća za brak kao i fizička. Ako ne i jača od nje. Obratite pažnju na ove znake ako sumnjate na prevaru.

Ne prepoznajete partnera

Da li je vaš suprug preko noći postao stranac za vas? Ne liči na sebe i razgovori koje vodite sa njim su bez smisla, čisto da se popuni tišina. Ne tako davno jedva ste čekali da mu ispričate šta vam se dešavalo u toku dana i on vama naravno, a sada kao da morate da mu izvlačite reči iz usta. Ako imate utisak kao da ga više ne poznajete, znajte da se on emocionalno udaljio od vas i okrenuo ka nekom drugom.

Niste mu više priorite

Da li vam se čini da su prošli dani kada ste svom suprugu vi bili najvažniji i kada je radio sve da vas učini srećnom? Veze za jednu noć ne zahtevaju mnogo energije i vremena za „odražavanje“, ali emocionalna afera zahteva. To je mnogo komplikovaniji oblik neverstva i svakako intimniji. Ako vas vaš suprug već neko vreme ne tretira kao prioritet u svom životu i uvek ima nekih „važnijih poslova“, to je znak da vas emocionalno vara.

Krije telefon

Ako ste do sad uvek imali pristup telefonu vašeg supruga, bilo da pozovete nekog ili pogledate nove fotografije koje je uslikao, ali se to iznenada promenilo, to je crvena lampica koju ne biste smeli da ignorišete. Kada muškarac sklanja svoj telefon od svoje supruge, okreće ga licem ka stolu, drži u džepu ili jakni, a posebno pobesni kada ga uzmete bez pitanja, to je znak da krije od vas konverzacije sa drugom ženom.

Ne pokazuje emocije

Da li vam se čini ili je vaš suprug podigao zidove oko sebe, zbog kojih ne možete više da vidite njegovo srce? Ranije ste verovali da ste jedina osoba kojoj može da se otvori i poveri, a sada kao da on svoja osećanja nosi nekom drugom. Kada ga pitate da li je dobro, odgovara vam kratko sa „da“ ili ni ne registruje da ste ga nešto pitali. Čak i ako mu kažete da želite s njim da razgovarate jer mislite da nešto nije u redu, on će se protiviti i govoriti da je sve savršeno.

Sve češće se svađate

Ako ste do sad obično mirnim putem rešavali svoje probleme ili ste vi bili ta strana koja je najčešće započinjala raspravu, moglo bi vas iznenaditi da sada to konstantno radi vas suprug. Ako više puta u toku jednog dana on započinje svađu sa vama, bez nekog očiglednog povoda, to je znak da vas emocionalno vara. Vi ste mu sada jednostavno smetnja s kojom ne zna na koji način da se izbori. Budući da je emocionalno zainteresovan za nekog drugog, to ga čini nesrećnim jer je i dalje kraj vas umesto sa drugom ženom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading