DRAMA U AVIONU Doživela nervni slom zbog rakida, pa se neviđeno izblamirala, putnici se odsekli, "Baš si našao kad ćeš da raskineš"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Twitter


Snimak žene koja se baca i vrišti po avionu postao je viralan nakon što je njen dečko navodno raskinuo sa njom u toku leta. Iako je video više puta deljen na brojnim platformama, opšti konsenzus je da ova žena izbezumljeno vrišti, baš zbog toga što ju je njen dečko ostavio na visini od 30.000 stopa.

Ako ste ikada bili u blizini drugog para koji se svađa ili se jednostavno raspravlhaju usred žestokog neslaganja, znate koliko ta situacija može biti nezgodna.


Ne samo da je žena vrištala suludo glasno, već je pala na pod, srušivši se u prolazu dok su stjuardese stajale u blizini. U kokpitu su se čuli zabrinuti  glasovi, dok je haotična scena nastavljala da se odvija.

U jednom trenutku, stjuardese su pokušale da obuzdaju ženu, ali se njeno nekontrolisano vrištanje nastavilo, a činilo se da je zamahnula prema čoveku koji joj je navodno slomio srce. Na kraju, izgleda da se žena pribrala, ali onda ponovo počinje da viče na svog dečka.

Čini se da muškarac u centru dramatičnog viralnog videa ostaje miran tokom ženinog besa. Koliko je poznato, nije bilo zvaničmih izjava  American Airlinesa, ali je bilo mnogo spekulacija i vrućih komentara u komentarima na svakoj platformi i stranici na kojoj je video postavljen.

Neki ljudi su osudili navodnog dečka rekavši da je trebalo da zna bolje bira mesto, nego da raskine sa njom na letu sa drugim putnicima, kada je bio potpuno svestan da je ona sposobna za ovu vrstu sloma. Drugi su rekli da je njena reakcija verovatno razlog zašto je on raskinuo sa njom u avionu.

Zatim su se pojavili oni koji su njegov potez nazvali strateškim, pitajući se kako bi ona reagovala nasamo da je bila spremna da ovu vrstu scene napravi u javnosti.

Neko je takođe istakao da je prsluk American Airlinesa "odeća zemaljske posade", sugerišući da je avion možda već na zemlji.  "Bato, pogrešan momenat da je ostaviš", "Baš si našao kad ćeš da raskineš", "Možda čoveka čekala druga kad sleti", "Nema ništa gore od javnog blamiranja", glasili su samo neki od komentara.

Mada, ako je bio na zemlji pre nego što je avion poleteo na odredište, možda je ovo bio najbolji plan znajući da će žena biti uklonjena. U svakom slučaju, tužna je situacija svuda unaokolo i siguran sam da ćemo ili dobiti celu priču ili mnogo zanimljivijih teorija kako video nastavi da postaje viralan. Inače, ovo nije prvi put da se desio raskid tokom leta. Jedna žena je jednom postala viralna jer je uživo tvitovala o raskidu i tema je bila prilično epska.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading