KAD JEDNOM UĐE U KUĆU OSTAJE TAMO DOK JE NE IZBACIMO Evo kako da uz pomoć soli i sirćeta očistite dom od loše energije
Foto: Pixbay

Bilo da učimo ili se bavimo nekom drugom aktivnošću, kada dođemo kući, želimo da se odmorimo. Ali ponekad nas dom čini umornim. U mnogim slučajevima to je zbog loših vibracija i energije u njemu. Neki možda neće verovati, ali loša energija snažno utiče na naše živote. Od ovoga zavise naša osećanja, emocije i misli?

Dom je mesto gde se negativna energija može akumulirati, utičući na naš odnos sa porodicom. Bilo da je u pitanju komšija koji nas posećuje ili prijatelj koga pozovemo kući, to može biti nosilac loših vibracija.

Jednom kada negativna energija dođe u vašu kuću, ostaće tamo dok ne učinite nešto da je izbacite. Dok ga ne eliminišete, možete imati mnogo sukoba i nesporazuma sa porodicom.

Zato želimo da vam pokažemo jednostavan način za borbu protiv loših vibracija. Evo metode koja će vratiti mir u vaš dom. Obratite pažnju na to šta ćete morati da uradite danas.

Potrebno je:

  • belo sirće (1 flaša)
  • morska so (1 kašika)
  • Prozirna staklena vaza 
  • Voda

Priprema i upotreba:

Ono što treba da uradite je da sipate sirće i malo vode u čašu. Zatim dodajte morsku so i stavite je na najčešće mesto u kući. Zapamtite da staklo mora ostati skriveno od pogleda drugih. Trebalo bi da ostane tamo 24 sata.

Ako so pliva u vodi, temeljno ćete oprati i ponoviti postupak. Kada so ostane na dnu, to je znak da su loše energije nestale. Zatim morate ponoviti ovaj proces u svakoj prostoriji u vašem domu. Isto tako, kada so ostane na dnu, proces će biti završen.

Na ovaj jednostavan način učinićete svoj dom mirnim. Nemojte više patiti zbog negativne energije koja može da stigne do vašeg doma.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading