ŠTA JE POTREBNO DA BI NAPREDOVALI Psihološki test otkriva šta vas najviše "koči" u životu
Foto: Printscreen/Foto:Reddit/Printscreen

Da li već dugo pokušavate da saznate šta vam je tačno potrebno da biste pokrenuli svoj život i da biste napredovali?

Je li vas nešto mučilo u prethodnom periodu? Ovaj test otkriće kako stvari zapravo stoje.

1. Lav

Ovo simbolizuje vašu potrebu da imate kontrolu nad svojom sudbinom. Lav predstavlja simbol Sunca – krajnjeg izvora moći. Ovaj izbor ukazuje na to da ste učinili sve što možete da živite dobro, ali se ipak osećate zarobljenim i kao da ne možete dalje. Zabrinjavaju vas pitanja šta i kako dalje.

Morate prihvatiti da je vaš život upravo onakav kakav treba biti, a kada se s tim pomirite otvoriće vam se drugi načini i mogućnosti. Svi vaši dosadašnji izbori napravljeni su s razlogom i vi se morate uskladiti sa tom spoznajom.

2. Peščani sat

Ukoliko ste izabrali peščani sat, to znači da se osećate zarobljenim u vremenu. Okrenuti ste prošlosti i nekom bolnom iskustvu koje vas tamo drži. Osećate se kao da se polako davite, nemate energije i pomireni ste s tim da život nije lak i lep.

Ako ikako možete, trebali bi se pomiriti s prošlošću i nastaviti dalje. Bićete jači nego ranije i sve tragedije su u stvari lekcije za budućnost. Živite u sadašnjosti, jer kada to naučite vreme će postati vaš prijatelj.

3. Mesec

Izbor simbola Meseca otkriva da je vaše srce trenutno poput bojnog polja. Nešto snažno duboko u vama ne dozvoljava vam da imate miran san ili vas u potpunosti muči nesanica. Je li to mržnja, ljutnja ili samo strast?

Vašem duhu je potreban mir i najbolji način za to je da iznesete emocije iskreno i otvoreno. Priznajte i sebi i drugoj strani što osećate. Kada nisu tajne, emocije nas ne izjedaju, a njihovo prikrivanje uvek donosi više štete nego koristi.

4. Ključ

Ako ste izabrali ključ, to znači da su vašem duhu očajnički potrebni odgovori. Sve što ste mislili i u što ste verovali odjednom je stavljeno na ispit. Moguće je da ste se umorili od potrage za istinom i tačnim odgovorima. Možda vam je sve to čak i dosadilo.

Vreme je da kroz nove pustolovine i avanture spoznate drugu stranu života. Dogodiće vam se uskoro određene manifestacije koje će vam pomoći da savladate trenutni period. Neophodno je da negde otputujete, makar i na jedan dan.

5. Ruka

Izbor ovog drevnog simbola ukazuje na to da ste opkoljeni negativnom energijom. Vaš duh teži da se oslobodi od toga i ako primećujete da vam se događaju čudne stvari, to su znači da vas nešto iznutra pokušava upozoriti na situaciju.

Ali, zanimljivo je da smo mi oduvek zarobljeni od strane zlih sila, ali i da uvek imamo izbor da se oslobodimo toga. Put ka oslobođenju podrazumeva praštanje i ljubav, prvo prema sebi, a potom i drugima. Pronađite vreme za ljude koje volite i relaksaciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading