VI SE PITATE: Šta poklanjate za praznike?
Foto: Shutterstock

Foto: Dejan Briza

 

Pravo da vam kažem, odavno nisam nekome nešto poklonio. Ja sam star čovek, deca su mi odrasla. Ranije sam svima poklanjao, najčešće to budu garderoba ili knjige. Ipak najjednostavnije je da dam novac, pa oni sami kupe šta ima treba. Novica Radošević (85)

 

Foto: Dejan Briza

 

Najčešće samo novac poklanjam. Isključivo novac. Smatram da je najbolje da svako sam sebi kupi šta mu treba. Ne bih da rizikujem pa kupim nešto što im neće biti od koristi. Nelu Mađinca (67)

 

Foto: Dejan Briza

 

Najčešće to bude garderoba, košulja ili duks. Nikada ne poklanjam novac, a često zna poklon da bude i knjiga. Uglavnom znam kome šta treba i ko bi se čemu najviše obradovao. Jela Delić (72)

 

Foto: Dejan Briza

 

Znate šta, imam jako malo dragih ljudi koji su daleko. Pored sebe nemam nikog. Živim sama kao što vidite, a kad mi se ukaže prilika dragim ljudima kupim šta im treba. Jovanka Radović (72)

 

Foto: Dejan Briza

 

Ne znam kako bih vam opisao jer to ne može da bude poklon. Uglavnom poklanjam duhovni poklon umesto materijalnog. To je jedan poljubac ili jedna jako lepa misao. A može biti i materijalni poklon, ali kada se stvore uslovi. Miroslav Trifunović (64)

Komentari (0)

Loading