PORODICA IZ PAKLA Konobarica po porudžbini zaključila da nešto nije u redu, učinila jedan potez i spasila život dečaku (11)
Foto: Shutterstock

"Spazila sam porodicu sa dvoje dece u restoranu. Svi su poručili hranu osim dečaka (11). Dala sam mu papir sa ovim rečima i spasila mu život".

Konobarica sa Floride, Flavejn Karvaljo, proglašena je herojem nakon što se pojavila priča o tome kako je dečaka (11) spasila od nasilničke porodice. Cela Amerika sada izveštava o njenom podvigu.

Porodica je, kako prenose američki mediji, sela za sto u restoranu u kome Flavejn radi, a konobarici je zapalo za oko da, iako su majka i otac naručili hranu za sebe i četvorogodišnju devojčicu, za dečaka nisu naručili ništa uz opasku da će on jesti kod kuće. Tada ga je, kaže, pogledala malo bolje i primetila da dečak ima modrice na licu i rukama.

"Primetila sam mu veliku ogrebotinu između obrva, a potom i modrice kod oka. Posumnjala sam da nešto nije u redu", kaže Flavejn.

Rešila je da dečaku doturi papirić sa porukom: "Da li ti treba pomoć? OK". Potom je zauzela položaj iza leđa dečakovih roditelja kako bi on mogao da joj signalizira odgovor.

"Nakon što je par puta klimnuo glavom, napravio je gest rukama kao da ne zna šta da radi. Odmah sam pozvala policiju koja je došla za par minuta i zaista profesionalno odradila posao", kaže ona.

Policija je uskoro uhapsila oca, Timotija Vilsona, pod optužbom za zlostavljanje deteta trećeg stepena. Policija je saopštila da je dečak otkrio detalje zlostavljanja - da su ga često ostavljali da visi naglavačke sa vrata i da su ga tukli metlom, kao i da je česta kazna koju je dobijao bila to da ostane bez hrane. Dečakova majka, Kristen Svan, takođe je uhapšena pod istom optužbom, piše miami.cbslocal.com.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading