NAJSREĆNIJA BOJA NOVČANIKA U 2023. GODINI Ova nijansa biće magnet za blagostanje i obilje
Foto: pexels.com

Na osnovu feng šuija i kineskog kalendara tumači se srećna boja novčanika u 2023. godini.  S obzirom da će naredna godina biti godina Vodenog Zeca, neke nijanse se ističu kao magnet za blagostanje i obilje.

Prema kineskom horoskopu trenutno smo u godini Vodenog Tigra, ali 22. januara 2023. počinje lunarna godina Vodenog Zeca i trajaće sve do 24. februara 2024. Godina Zeca smatra se izuzetno pozitivnom i prosperitetnom, osim što odlaže sukobe i konflikte, donosi mir, čini da ljudi budu otvoreniji, pozitivniji, da se više fokusiraju na radost, a ne samo na probleme.

Godina Zeca obično donosi klijanje, rast i razvoj. Prema feng šuiju je važno da koristimo alate koji nam mogu dodatno pomoći da pojačamo dobru energiju.

Kada je reč o bojama, stručnjaci za feng šui ističu da su najsrećnije boje 2023. crvena i roze, ali i plava i zelena. Možemo odabrati odeću u ovim nijansama i ukrasiti kuću ili kancelariju predmetima u srećnim bojama 2023. godine. Ipak, ono što mnoge najviše interesuje jeste koja boja se preporučuje za novčanik.

Postoje određena feng šui pravila za novčanik kako biste privukli više novca, a u 2023. godini se izdvaja crvena kao najbolja boja za obilje, novac, prosperitet. Ipak, najvažnije je da se vama dopada ono što nosite, jer ukoliko se ne osećate prijatno sa tim, onda ništa drugo nije važno.

Komentari (0)

Loading