OVO SE U SRBIJI JOŠ NIJE DESILO Mladenci napravili navodno lažnu svadbu, pokupili pare, pili, gostili se, oštetili restoran za 15.000 evra, evo šta kaže mlada
Foto: Printscreen

Proteklog vikenda, kako tvrde organizatori venčanja, u Beogradu se dogodila neviđena prevara koju su, prema navodima ugostitelja, izveli svetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova mlada, manekenka Emilija Selaković.

Kako tvrdi vlasnica firme za organizaciju venčanja, Karlo i Emilija napravili su ceh od 15.000 evra koliko je ukupno koštalo njihovo venčanje, nakon čega su nestali, a da prethodno nisu platili ceh.Slučaj je prijavljen policiji, a oštećeni su podneli privatnu tužbu protiv mladenaca. Gala svadbena ceremonija je bila organizovana kako dolikuje, a kada je račun trebalo da se plati, manekeni su nestali bez traga. O ovome je pričala izvesna J. B., vlasnica firme za organizaciju venčanja.

 

 

– Bruka i sramota na šta su neki spremni. Radi se o osmišljenoj prevari. Oštećeni smo za preko 15.000 evra. Restoran za milion i deset hiljada dinara, fotografi i video-produkcija za 200.000 dinara, dekoracije za 60.000 dinara, mladenačka torta 70.000 dinara, pirotehnika za 50.000 dinara. Muzika je dobila samo bakšiš. Obmanuti su i ljudi koji su radili transfer jer je mladoženja iz Dalmacije, pa je organizovan prevoz od Hrvatske do Beograda i to im nije plaćeno. Venčanica ne da nije plaćena, nego nije ni vraćena. Za sve postoji pisani trag i ugovori, kao i računi. Slučaj je prijavljen policiji, koja je sačinila zapisnik, a podneli smo i tužbu protiv Švonje i njegove žene, koji su i potpisnici ugovora – priča vlasnica firme.

Prema njenim rečima, mladoženja je, navodno, nakon svadbene ceremonije pretukao mladu.

– Verujte da smo u šoku. Nakon svadbe mladenci i nekoliko gostiju su otišli na jedan splav, gde su nastavili proslavu. Tamo je bio incident. Navodno je mladoženja prebio mladu, a obezbeđenje ga je izbacilo. Mlada je otišla u nepoznatom pravcu, a mladoženja se vratio u naš objekat. Tu su oni imali svoj apartman u kom je spavala mladina majka. On je otišao u sobu i spavao, a ujutru, kada je mlada došla, saopštila je majci da se razvodi, da je sve laž i da ta svadba nije bila prava. Žena je bila u šoku, plakala je satima. Sve je bila laž da bi se izvarali narod i rodbina za poklone, iliti koverte, ali i naša firma – završava ona.

Potvrda je stigla i od i Udruženja ivent industrije Srbije, koji su pozvali sve firme koje su učestvovali u realizaciji ove svadbe da im se jave kako bi formirali ceo predmet i zaštitili svoje članove.

OVO SE U SRBIJI JOŠ NIJE DESILO Mladenci napravili navodno lažnu svadbu, pokupili pare, pili, gostili se, oštetili restoran za 15.000 evra, evo šta kaže mlada

Foto: Printscreen/TV Pink

 

O ovome se nisu oglašavali ni Emilija, ali ni Karlo kako bi objasnili šta se dogodilo i zbog čega račun nisu izmirili. U

U međuvremenu se javila mlada koja je rekla da je noćas plaćena torta, venčanica i dekoracija. Ona je na sve dodala da je njenom novopečenom mužu prećeno od strane organizatora, što su oni demantovali ističićući da samo traže da se plate troškovi koje su navodni mladenci napravili.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading