STJUARDESA ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON OKRŠAJA SA ŽENOM Prava drama u avionu, sve snimljeno (VIDEO)
Printscreen

"Ometajuća mušterija na letu iz San Franciska za Čikago uklonjena je od strane organa reda po sletanju u nedelju, a jedna stjuardesa odvedena je u bolnicu na procenu", navodi se u saopštenju Junajted erlajnsa.

Policija Čikaga odgovorila je na kapiju na međunarodnom aerodromu O'Hare u Čikagu u nedelju ujutru nakon "poremećaja" na letu 476 Junajteda. Tri osobe u avionu odvedene su u obližnju bolnicu Resurrection na posmatranje, navodi se u saopštenju Policijske uprave Čikaga.

Na snimku koji je snimio putnik vidi se nekoliko stjuardesa kako se suočavaju sa ženom koja nosi dete. Čuju se vriska i vika dok putnik viče: "Gde je?"

Jedna od stjuardesa kaže ženi: „Gospođo, slećemo“, pre nego što kaže: „Sara, odmakni se. Odmakni se. Sara, odstupi“, paničnim tonom.

 

 

Stjuardesa nastavlja da govori "Sari" da se povuče, dok se vidi da druga stjuardesa trči ka susretu sa prednjeg dela aviona.

„Zahvalni smo našoj posadi što se profesionalno nosi sa ovom teškom situacijom i što je bezbednost našeg tima i naših klijenata na prvom mestu“, navodi se u saopštenju United Airlinesa.

Junajted erlajns je saopštio da nema ozbiljnih povreda. Policija Čikaga rekla je da je incident pod istragom policije i FBI.

"FBI je upoznat sa incidentom na aerodromu O'Hare jutros. U ovom trenutku nema pretnje javnosti", rekao je portparol FBI-ja u Čikagu za Fok Nevs Digital.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading