BANKA IZBACILA DEKU (92) NA ULICU Onda je policajac umesto da ga uhapsi, uradio nešto što ih je posramilo
Foto: Youtube/Printscreen

Kada je stariji čovek frustrirao bankare, bacili su sve svoje veštine u pružanju usluga korisnicima kroz prozor i odlučili da ga tretiraju kao smeće. Umesto da ga usluže, odlučili su da ga izbace iz banke, gde je bio verna mušterija. I da posolimo ranu – pozvali su policiju da dođe i uhapsi starijeg čoveka!

Ali kada je policajac došao na lice mesta, video je to iz potpuno drugačijeg ugla nego što su videli bezdušni bankari. Video je starijeg čoveka u nevolji, pa je uradio ono što se zakleo – uslužio je starca i pomogao mu da završi važnu transakciju.

Policajac Robert Džoset je saslušao šta muči 92-godišnjaka, koji je samo želeo da podigne deo svog novca koji je položio na svoj račun. Nisu hteli da ga usluže, iako je godinama bio verna mušterija, jer mu je istekla lična karta. Bio je uznemiren jer mu je trebao njegov teško zarađeni novac.

Tada je policajac odlučio da postupi kako treba i odveo ga je u Službu za izdavanje vozačkih dozvola i ličnih karata, kako bi dobio novu ličnu kartu. Zatim je požurio do banke pre nego što se zatvorila.

Ovog puta, 92-godišnjak je ušao u banku uz policijsku pratnju. Policajac je želeo da se uveri da se prema njemu postupa s poštovanjem, tako da ga ne bi ostavio dok ne dobije svoj novac.

Ovaj policajac je svetac! Sve što je ovaj deda želeo je da zadrži svoju nezavisnost. I policajac mu je pomogao na dostojanstven način. Dobro obavljen posao, oficire! napisao je korisnik koji je podelio fotografiju.

Lako je zatvoriti uši za molbe drugih ljudi, ali kada slušamo, imamo moć da promenimo njihove živote na bolje — iako to u tom trenutku možda ne izgleda tako. Zato, kada primetite da je nekome potrebna pomoć – pružite mu je! Nikad ne znaš koliko može da promeni nečiji život.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
NN

07.11.2022 18:27

Sve pohvale za policajca! Dokaz da ima dobrih ljudi!