BOLI VAS GLAVA, OČISTITE HODNIK Ako imate probleme sa očima, obrišite ogledala, tvrde feng šui stručnjaci
Foto: Shutterstock

Prema feng šuiu drevnom, kineskom učenju svaki deo našeg doma odgovara određenom delu tela, pa tako trebate da izvršite određene promene u životnom prostoru, zavisno od dela tela koji vas boli. Aura, tumačeći osnove feng šuija, prenosi najčešće povezanosti prostora i bolova u vašem telu.

Uši

Zdravstveni problemi vezani za uši locirani su u feng šuiju na zidu na kojem se nalaze glavna ulazna vrata. Očistite taj zid, ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

Stomak, probava

Zdravstveni problemi vezani za stomak i probavu ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Nemojte tu držati oštar namještaj, električnu opremu i sl. Ovo područje biste trebali i očistiti ako imate problema s prihvatanjem emotivne intimnosti u vezama.

Usta i disajni putevi

Dentalni problemi, astma i slično vezani su uz centralni deo desne strane vašeg doma. Preterano grejanje ili suviše jako svetlo u ovom području mogu iritirati i izazvati ovakve probleme.

Glava

Glavobolje, povrede, mentalni problemi, te problemi s kosom vezani su uz bliži desni ugao vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.

Ruke

Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite najbliži levi ugao od ulaznih vrata. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Stopala

Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, vrućina ili nered mogu narušiti energiju.

Oči

Područje povezano s očima nalazi se u centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i sl. mogu se reflektovati u problemima s očima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading