IZABERI ZLATNU KOKU I PRIVUCI NOVAC U KUĆU Jedna je znak velikog bogatstva
Foto: Printscreen

Nudimo vam tri čarobne zlatne koke koje imaju moć da privuku novac u vašu kuću.

Ono što vi treba da uradite jeste da odaberete samo jednu zlatnu koku, a zatim saznajte šta vam je sudbina namenila odabirom zlatne koke za koju ste se odlučili. Otkrićemo vam odmah da je jedna koka znak velikog bogatstva i da više nikada nećete imati finansijskih problema… Zato, dobro pogledajte sliku i pratite svoju intuiciju!

IZABERI ZLATNU KOKU I PRIVUCI NOVAC U KUĆU Jedna je znak velikog bogatstva

Foto: Printscreen

 

ZLATNA KOKA BROJ 1.

Možda je najbolje odmah na početku da vam kažemo da ova zlatna koka ipak ne donosi bogatstvo. Ako je ova zlatna koka vaš odabir ona o vama govori da dosta dugo imate finansijskih problema. Veliki ste borac i radnik i vaša, možda i jedina velika želja, jeste da imate samo malo više novca. Vi niste osoba koja sanja o nekom velikom bogatstvu i koja se zanosi maštanjem.

Ali, činjenica je da čitav život radite puno više nego što ste plaćeni i da sa te strane život jednostavno nije fer prema vama. Međutim, ova zlatna koka ipak ima moć privući, kako novac, tako i odlične prilike. Ova zlatna koka će vam doneti poslovne prilike koje vi bez straha morate iskoristiti, jer bi vam bilo kakva nova poslovna prilika donosila puno više novca nego što sada zarađujete.

Nažalost, u budućnosti vas ne očekuje nekakav velik novac, ali ono što vam možemo reći je da ćete biti srećniji i zadovoljniji jer ćete imati više novca nego što ga imate sada. I ako je za utehu, na svim drugim životnim poljima, sreća će vas pratiti u svaku stopu.

ZLATNA KOKA BROJ 2.

Ukoliko ste izabrali zlatnu koku broj 2, slobodno možemo reći da ste vi posebna osoba. Krasi vas jedna velika i lepa osobina, koju samo posebni ljudi poseduju, a to je skromnost. Vi nikada zapravo niste priželjkivali enormno bogatstvo, a da pri tome ne morate ništa raditi. 

Nikada niste previše trčali za novcem, ali svesni ste da bez novca ne možete živeti. Jednostavno, to je nužno zlo za sve nas.

Međutim, vama novac nije garancija za sreću. Imali ste vi u životu jako puno srećnih trenutaka, a da tada niste imali dovoljno novca. Naravno da bi voleli imati malo više novca, jer na taj način bi vam život bio puno lakši. Ne samo vama, nego i celoj vašoj porodici, za koju marljivo i vredno radite i privređujete.

Koliko vam je sudbina odlučila pokloniti, uskoro ćete saznati. Naime, pred vama je jedan novčani dobitak koji će jako puno toga promeniti u vašem životu. Nećete se vi obogatiti preko noći, ali ćete imati novca više nego što vam je potrebno. Zapravo bićete srećni i nećete moći verovati da se sve to dešava baš vama. Život će vam se promeniti, ali vi ćete ostati isti. Nikakav novac ne može promeniti i izbrisati vašu dobrotu.

ZLATNA KOKA BROJ 3.

Treća koka, treća sreća! Dobar izbor za vas! Ali prvo moramo reći ovo… Bilo je trenutaka kada ste znali zatvoriti oči i maštati kako živite u ogromnoj vili sa bazenom, kako imate sluge, kako sebi možete kupiti sve što vam srce poželi. Kako možete putovati i ići gde god poželite i kako ne morate gledati kada nešto kupujete koliko šta košta.

Šta bi bilo kada bismo vam rekli da se vaši snovi ipak mogu ostvariti? Možda ne svi, ali veliki deo vaših snova bi se mogao ostvariti vrlo brzo. Zlatna koka koju ste izabrali vama donosi ogromno bogatstvo, koje vi sada ne možete ni zamisliti. Vi ćete uskoro postati toliko bogati da nećete znati šta da radite sa tolikim novcem.

Vi ste osoba koja ne veruje u čuda i koja se uzda samo u svoje dve ruke i mukotrpan i pošten rad, ali vi ćete uskoro početi verovati u čuda, jer čuda zaista postoje. Vi ćete uskoro biti toliko bogati da ćete danima misliti da sanjate. Više nikada nećete imati finansijskih problema. Vaša intuicija vas je odvela do prave zlatne koke, a vaša zvezda sreće sija jače nego ikada!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoka

29.10.2022 17:10

Meni je moja intuicija govorila od samog pocetka da glasam za broj 3. Uvek u životu biram broj 3 kao sto ste napisali treća sreća 🙂