Više nema ljubavi: Pet signala kojima vam muškarac daje do znanja da gubi interesovanje
Foto: Shutterstock

U životu srećemo razne ljude, zaljubljujemo se u neke i sa njima trajemo, a za neke shvatamo da nisu pravi za nas. Ne možemo tumačiti tuđa osećanja ili čitati nečije misli, zbog toga je važno da postoji zdrava komunikacija. Ipak, ukoliko se partner ponaša čudno, a izbegava komunikaciju, važno je da obbratite pažnju na određene signale.

Evo koji su rani znakovi da muškarac gubi romantično interesovanje za vas:

Osećate se kao da mu niste prioritet 

Ukoliko počinje sve manje i manje vremena da provodi sa vama i stalno postoje izgovori zašto se ne viđate, vi mu niste deo prioriteta. Ljubav je kada neko želi sa vama da provodi vreme, deli trenutke i kada mu je važno da vas vidi.

On ne sluša šta mu govorite 

Ukoliko primetite da vas nikada ne saslša, kada pričate sa njim gleda u telefon ili mu lutaju msili, moguće je da postoji distanca. U zdravoj vezi je važno da partneri jedni druge saslušaju i saznaju kakva osećanja, misli i energiju ima druga strana.

Nikada vam prvi ne šalje poruke ili ne zove 

Vi ste stalno ti koji prave prvi korak, skoro nikada se ne seti da vam pošalje poruku. Imate osećaj da se danima ne biste čuli ukoliko vi ne pozovete.

Prekratko odgovara 

Zaljubljeni muškarac će želeti da priča sa vama, podeli sa vama određene ideje, stavovem, misli. Ukoliko vam kratko odgovara u komunikaciji sa "da", "ne", "ne znam", "važi" itd. - moguće je da imate problem.

Nestalan je i nepredvidiv 

Kaže da mu je stalo do vas, a onda vas ignoriše. Jednog dana vas okružuje brigom i obasipa pažnjom, a već sledećeg se ponaša hladno i ravnodušno bez ikakvog razloga. Tretira vas drugačije kada su njegovi prijatelji u blizini. Sve su to znaci upozorenja da igra igru sa vama i da najverovatnije nije spreman za stabilnu i ozbiljnu vezu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading