GREŠKOM KUPILA KAUČ OD 12 MILIONA DINARA Sad kuka i moli ljude da joj pomognu jer ne može da plati, a povraća joj se od pomisli da se zaposli
Foto: Printscreen/instagram

TikTokerka Kvenlin Blekvel (21) iz Kalifornije objavila je video u kom plače i rida iz sveg glasa na društvenim mrežama u kom objašnjava kako je "slučajno" kupila kauč za 100.000 dolara (oko 12.000.000 dinara) i da ne može da ga plati.

Naime, Kvenlin ima 7.9 miliona pratilaca na TikToku, skoro 2 miliona na Instagramu, pa njen video nije baš prihvaćen s puno razumevanja i empatije među onima koji su pogledali snimak.

- To je bila šala, nisam mislila ozbiljno. Skoro sam se sudarila kad sam videla da je moja ponuda na aukciji za kauč prihvaćena - rekla je u očaju i ridajući na sav glas u kolima.

Sedeći u autu kroz plač je ispričala kako nije imala nameru da stvarno kupi kauč i da ne može da ga priušti.

- Molim vas, ako neko ima milion ili milijardu dolara, donirajte mi. Povraća mi se od pomisli da se zaposlim - rekla je pa dodala da je povrat kauča nemoguć.

Zatim je objavila još jedan video na Jutjubu, dodatno objašnjavajući situaciju.

- Nemam izbora, moraću da otvorim profil na OnlyFansu, ne mogu da radim pravi posao. Mogu da priuštim kauč iz Ikee, ali ne želim taj, želim neki poseban - rekla je.

Objasnila je i da je zgodna, mlada i lepa, uz to i kul i da smatra da zaslužuje sve što poželi na ovome svetu, ali da su joj prepreka pare koje nema i koje mora da zaradi. Takođe je pričala i da boluje od poremećaja pažnje, pa joj i to dodatno otežava život. I sve to kroz plač.

Navodno ima prijatelje među poznatim ličnostima, a njeni pratioci joj nisu poveriovali, pa su pisali u komentarima da zaslužuje Oskara za svoj performans. Ona je najpre odbila da pokaže dotičnikauč, pa zbog toga mnogi tvrde da joj priča "ne drži vodu".

- Pitaj svoje poznate prijatelje za pomoć - komentarisali su, ali onda se desio preokret.

Objavila je snimak i fotografije kauča, ali to nije sve.Napisala je da je u pitanju delo iz umetničkog perioda kaka, "Troll dé onlywind" i da pokazuje stanje ljudskog društva, kao i da se zahvaljuje svima što su joj pomogli da ima jedno umetničko delo, ali veoma je jasno da je u pitanju šala što su joj mnogi i pisali u komentarima, a neko je rekao da je to reklama za njen profil na platformi OnlyFans.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading