Misliće na vas: Pet trikova koji će vam pomoći da osvojite željenu osobu
Foto: Shutterstock

Kada vam se neko dopada, imate simpatiju prema nekoj osobi i posebnu konkeciju od srca do srca, sasvim je moguće da vam je ta osoba često na umu. Ali kako da vi budete njoj na umu? Iako mnogi misle kako na to ne možete da utičete, zapravo određenim potezima, šarmom i komunikacijom možete postati deo misli neke osobe.

Sledećih 5 trikova mogu učiniti da osoba misli na vas češće:

Osvojite poverenje osobe 

Ovo je siguran način da privučete nekoga u svoj život i preduslov za ostvarenje kvalitetnog odnosa. Važno je da budete iskreni, da ispunjavate obećanja i da poštujete granice. Ovo će učiniti odnos prijatnijim i pozitivnijim prema vama, što će podstaći osobu da više razmišlja o vama.

Uvek završavajte razgovor pozitivno 

Bilo da razmenjujete poruke, obavljate video pozive ili razgovarate telefonom, potrudite se da se vaš razgovor završi u duhu dobre energije. Takav utisak ostavlja prostor i želju za novim pozivom, susretom, porukama. Ova osoba će se sećati prijatnog razgovora koji ste vodili, ceniće vaše dragoceno vreme zajedno - i razmišljaće o vama.

Ubacite tajne beleške da ih pronađu  

Ovo je predivan gest koji pokazuje da vi mislite na nekoga, da vam je stalo, ali i možda ćete lakše na taj način izraziti osećanja. Takođe, kada osoba oronađe papirić sa lepom porukom, sigurno će joj izmamiti osmeh i razmišljaće o vama. To je mali čin koji zaista može popraviti dan.

Sitnice koje život znače 

Razmislite šta možete da učinite da se vaša draga osoba oseća dobro. To mogu biti dirljive sitnice koje su emotivne i pokazuju vaša osećanja kroz dela. Na primer, možete osobi poslati poruku u kojoj je podržavate na njenom putu razvoja, možete joj ispeći omiljeni kolač, kupiti mali poklon bez povoda, dati ohrabrenje u teškim danima, reći kompliment onda kada je najpotrebnije... Iako neke stvari smatramo zanemarljivim, baš te sitnice mogu biti magičan prah za svaki odnos.

Nasmejte ga čak i kada ste razdvojeni 

Deljenje smeha je odličan način da se ljudi povežu i ojačaju vezu koju imaju. Ako želite da neko i dalje misli na vas, budite duhoviti i zabavljajte se u svakom trenutku. Smeh je ključ srca i sreće - on nas greje iznutra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading