OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOJA JE RASPLAKALA SVET Majka joj je umrla kada je imala 7 godina, a sada je otkrila nešto zapanjujuće
Foto: Printscreen

Lea Menzis iz Australije podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama neverovatnu priču za koju su mnogi istakli da je “čisto delo sudbine”.

Mnogi ne veruju u sudbinu i mogućnost da se neke „kockice“ slažu baš onako kako treba po unapred određenom redosledu, pa situacije koje im se dogode pripisuju slučajnostima. Međutim, čak i najveći nevernici su ponekad naterani da se zapitaju kada im ono što im se dogodi izgleda jednostavo neverovatno da bi moglo da se opiše samo kao puka igra slučaja.

Foto: Printscreen

 

Jednu neverovatnu priču o mogućnosti da je u sve sudbina umešala prste podelila je sa svojim pratiocima devojka iz Australije po imenu Lea Menzis. Ona je nažalost izgubila majku kada joj je bilo sedam godina i njenu sadašnju ljubav, odnosno dečka Tomasa, njena majka nije stigla da upozna. Majka te devojke je bila po profesiji vaspitačica i umrla je usled problema s jetrom.

@speccylee

Found out through this photo in his photo album. A moment straight out of a movie 🥲 ♬ iris - Tik Toker

Devojka je bila šokirana kada je listajući album svog dečka na jednoj od fotografija ugledala upravo svoju majku. Oboje su shvatili da je ona bila vaspitačica njenom momku dok je pohađao vrtić.

Komentari (0)

Loading