DEVOJKA ZARATILA SA BENZISKOM PUMPOM "Ova je prešla igricu", vitlala crevom i psovala, ali nikako da "ubode" rezervoar
Foto: Printscreen/instagram

Većina nas je zapazila da na benzinskim pumpama rade muškarci kao točioci goriva, a da žene "unutra" naplaćuju. Maliciozni, koji potenciraju razliku između žena - vozača i muškaraca - vozača bi rekli da ta podela nije bez razloga. Ipak, smo svedoci da određeni broj njih ne želi ni da pokušava da sipa gorivo, već brže bolje pogledom traži zaspolenog i zamoli za uslugu.

Možda i sa razlogom, često na pumpama nema jednokratnih rukavica, "muka mi je ako mi ruke duže mirišu na benzin".

Naravno, da ima ima situacija gde se pojedine devojke ne snalaze baš najbolje, pogotovo kada je reč o parkiranju, ali i kada se nađu na benzinskoj pumpi. Tako su jednu devojku snimali na benzinskoj pumpi i njen "rat sa crevom za gorivo" preko noći postao viraln na internetu.

Ona je nekoliko puta bezuspešno pokušavala da izravna rezervoar svog automobila sa benzinskom pumpom. Parkirala se nekoliko puta različito, ali nijednog trenutka nije uspela crevom da dohvati automobil. Potom se vrtela oko automobila, merila korake razdaljine, a onda je usledio momenat koji niko nije očekivao - tražila je rezervoar sa druge strane automobila.

Verovali ili ne, pronašla je rešenje. Na kraju je odlučila da se odveze na drugu stranu pumpe, gde je konačno uspela da sipa gorivo. Ovaj događaj zaista izgleda kao urnebesan skeč, ali nikome nije jasno da li je ovo stvaran događaj ili osmišljena parodija. Međutim, ako je suditi po komentarima na Fejsbuku, čini se da se ovo stvarno dogodilo pre tri dana.

Bilo kako bilo, snimak je preplavio društvene mreže i nasmejao hiljade korisnika!

"Ovakav biser još nisam video!", "Koliko je urnebesno, toliko je tragično", "Mora da me zezate?", "Ma daj, ova je prešla igricu", "Ljudi moji, da li je ovo moguće?", "Koja je ovo legenda", "Oplakao sam", "Smejala sam se kao nikad u životu", glasili su komentari.

Komentari (0)

Loading