ŠOKANTAN SNIMAK SA SVADBE Mlada je sa kumom ovo uradila pred svima (VIDEO)
Printscreen

Njena priča liči na film. Dezire je otkrila da je svog sadašnjeg muža Brajanta upoznala kada je imala 16 godina – kao i da su ona, Brajant i njen bivši bili bliski prijatelji.

 

 

- Bili smo na dvostrukim sastancima. Ja sam bila osoba kojoj je Brajant pričao sve u vezi sa devojkama, a Brajant je bio osoba kojoj sam se ja poveravala. Uvek smo se dobro slagali i uvek je bilo nešto u vezi sa njim sa čime sam se lako povezivala - ispričala je.

Međutim, ipak je zavolela drugog muškarca, s kojim je kasnije i stupila u brak.

- Kad je došlo do toga da kum Brajant drži govor, bio je pod dejstvom alkohola i rekao je nešto u stilu: "Volim te od trenutka kada sam te video, niko na svetu nije kao ti". Te noći Brajant mi je rekao tokom našeg poslednjeg plesa: "Ako sam ja kum zašto mi onda nisi dala šansu? Uvek bih se brinuo o tebi" - priča dalje.

Ostavila je svog muža zbog kuma, koji joj je priznao da je voli dok je držao govor na njenoj svadbi.

Nakon manje od godinu dana sa svojim bivšim mužem, Dezir se razvela zbog neverstva. Brajant joj je bio rame za plakanje.

- Brajant je bio tu za mene – jednog dana smo se poljubili i svidelo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Prijatelji su se venčali, a u braku smo 10 godina i imamo četiri dečaka - otkrila je Dezire.

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading