Otvorite oči: Pet znakova da vas partner ne voli
Foto: Freepik

 Zaljubimo se, volimo, odletimo na sedmo nebo, a onda se suočimo sa pravim licem osobe kojoj smo verovali, i razočaramo se. Verovatno ste imali i vi takvu lekciju, ali o nije razlog za tugu i žaljenje, već za saznanja - svest o tome na kakve odnose više ne pristajemo, i ovo je još jedna šansa za naš rast.

Kako bismo izbegli iste greške, važno je da se fokusiramo na signale, crvene zastave, koje pokazuju da nas osoba i ne voli kako mi maštamo. Ovo su znakovi upozorenja:

Pojavljuje se samo kada mu nešto treba 

Muškarci poput senke Hamletovog oca prisutni su u vašem životu samo formalno. Ukoliko je partner tu kada mu nešto treba, a nestaje kada je potreban vama, to nije ljubav, već koristoljubivost.

Sve vreme je potrebno da se prilagodi njegovim planovima 

Takav partner ne traži životnog partnera, već negovatelja. On ceni svoju udobnost i korist iznad svega i nikada neće odustati od njih zbog vas. Ostati u vezi sa njim znači odustati od svojih snova, što je toksično.

Ignoriše vaše želje 

Ako se muškarac odnosi prema vašim hobijima, snovima i planovima sa neuporedivom ravnodušnošću, onda se ni ne nadajte da mu veza znači. Prava ljubav je ona koja hrani vašu autentičnost, interesovanja i ono što volite, ne sputava vas.

Izbegava da priča o budućnosti 

Ako muškarac svakako izbegava da priča o ozbiljnim promenama, na primer o zajedničkim planovima, zajedničkom životu, razviju, da mašta o budućnosti, moguće je i da nema takve namere. Otvoreno razgovarajte o tome ako želite i mislite da je vreme da vaša veza preraste na viši nivo.

Ne upoznaje vas sa prijateljima i porodicom 

Ako ste već neko vreme zajedno i ne znate ništa o prijatejima i porodice voljene osobe, ovo može biti signal. Osoba koja ima ozbiljne planove sa vama, želeće da vas predstavi ljudima koji su joj važni.

Komentari (1)

Loading