Šta vidite na SLICI? Imate samo DELIĆ sekunde da otkrijete pravu ISTINU o sebi

K.Ć. Vesti 25.09.2022 14:00 0

Popularni tiktoker Čarls Meriot predstavio je sliku sa optičkom iluzijom u jednom od svojih videa

Šta vidite na SLICI? Imate samo DELIĆ sekunde da otkrijete pravu ISTINU o sebi

Shutterstock/tiktok

Po njegovom mišljenju, ono što čovek prvo vidi na sebi otkriva njegove osobine ličnosti.

Čarls Meriot, Tiktoker prati skoro milion korisnika, on je predstavio misterioznu sliku korisnicima interneta. Zamolio je gledaoce da odgovore na pitanje šta su prvo videli. Ispostavilo se da se odgovor razlikuje, što tiktoker kaže da ima veze sa osobinama ličnosti.

Pogledaj sliku. Šta vidiš?

Da bi test bio ispravno obavljen, osoba koja gleda u grafiku ispod ne sme to da radi duže nego što je potrebno da trepne okom. Dakle, imamo samo delić sekunde.

Šta vidite na SLICI? Imate samo DELIĆ sekunde da otkrijete pravu ISTINU o sebi

Printscreen/TikTok

 

Rešenje – ako ste videli leptir mašnu i komad košulje, to znači, prema tiktokeru, da ste osoba koja visoko postavlja letvicu, veoma ambiciozna i izuzetno vredna – kao mrav. Međutim, ponekad su vaši odnosi sa drugima previše plitki.

Međutim, ako vidite noge, mini suknju i štikle, to znači da ste potpuno nezavisna žena koja odlučuje o sebi i svojoj sudbini. Veoma ste hrabri i tvrdoglavi, i po svaku cenu težite da ostvarite svoje ciljeve.

I iako optičke iluzije mogu koristiti psiholozi u radu sa pacijentima, u ovom slučaju treba pristupiti "dijagnozi" sa prstohvatom soli. Tiktoker nije uspeo da objasni odakle mu optička iluzija i da li odgovori dobijeni u testu imaju ikakvu naučnu osnovu, napominje Times Nov Nevs.

Ipak, slike sa optičkim iluzijama postaju sve popularnije na vebu. Obično su dizajnirani da zabave i pokažu da naš mozak može da nas izigrava. Jedna od najpopularnijih iluzija je „figura i pozadina“, koju je predstavio danski psiholog Edgar Rubin.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading