DA LI STE ZNALI? Vaša krvna grupa može da otkrije kakvi ste u vezi
Foto: Shutterstock

Veruje se da krvna grupa može da pokaže kakav je neko u ljubavnoj vezi, pa možete da proverite da li u ovim navodima ima neke istine:

A

Veruje sa da muškarci koji poseduju ovu krvnu grupu na prvi pogled nisu privlačni ženama, ali kada ih osvoje, do izražaja dolaze svi njihovi kvaliteti.

Privatni su, ali i posvećeni i verni partneri.

B

Muškarci koji poseduju ovu krvnu grupu na prvi pogled deluju povučeno, a zapravo su vrlo intrigantni.

Žene tačno znaju šta hoće od partnera, a o tu nežnost, posvećenost i odanost, kao i stalni dokazi ljubavi. Mada i muškarci i žene koji poseduju ovu krvnu grupu se teže odlučuju za brak.

Međutim, kada se muškarci sa B krvnom grupom jednom zaljube i skrase, spremni su da urade sve za svoju ženu.

0

Ženama sa nultom krvnom grupom veoma su važni brak i porodica. Zatim su u stanju da vladaju iz senke kako bi ubirali profesionalni uspeh preko svojih muževa.

Muškarci su takođe veoma vezani za svoju porodicu, ali se svakodnevno bore i protiv monotonije i stalno su u potrazi za novim uzbuđenjima.

AB

Žene koje poseduju ovu krvnu grupu su avanturističkog duha, pa shodno tome traže i takve partnere. Ipak, kada vide da nisu u stanju da sakriju svoje emocije, slone su tome i da pobegnu. Muškarci koji poseduju ovu krvnu grupu su izuzetno šarmantni, ali i odmereni.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading