OGLASILA SE MLADA SA HOROR-SVADBE U MIONICI "Istina je, pretučena sam, a tek da vidite mog brata, užas"
Foto: Youtube/Printscreen

Na svadbi u Mionici proteklog vikenda došlo je do opšte makljaže, kada su radnici obezbeđenja nasrnuli na gosta koji je razbio čašu i popeo se na stolicu. U opštem haosu između svatova i obezbeđenja koje je angažovao vlasnik lokala udarena je i mlada. Povređeno je sedam osoba, a jedan gost zadobio je teže povrede.

"Ovo je trebalo da bude najradosniji dan u našem životu, a sve je upropašćeno. Ne znam samo zbog čega, nikakav problem nije bio", navodi mlada Milica Petrović i dodaje: "Ni ja nisam prošla bez posledica, imam posekotine, sva sam modra, imam čvorugu na glavi! Umesto da taj dan pamtim kao najlepši u životu, ja ga pamtim po tuči i nepotrebnom haosu".

Snimak ove tuče brzo se raširio i društvenim mrežama, a u komentarima ispod videa javila se i mlada koja je navela da ima i dokaze da je dobila batine.

OGLASILA SE MLADA SA HOROR-SVADBE U MIONICI

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

"Ako želite da dobijete batine kao ja (MLADA) onda je to pravo mesto za svadbu", napisala je ona u komentaru.

Ostali su joj dalje u komentarima pružili podršku, a ona je navela da duševne rane i strah nemaju čime da joj plate.

OGLASILA SE MLADA SA HOROR-SVADBE U MIONICI

Foto: Youtube/Printscreen

 

U svojoj ispovesti za portal Republika, Milica Petrović, mlada sa svadbe u Mionici u kojoj je izbila tuča, napominje da je njen brat teško povređen, kao i da je suprug, pokušavajući da razdvoji obezbeđenje i goste, pao i udario glavom direktno u patos.

"Nakon svadbe prešli smo u restoran, gde je bio moj najuži krug porodice i prijatelja. Otišla sam da se presvučem, da skinem venčanicu, i kada sam sišla da se priključim veselju kolo je bilo prekinuto, a mladić kog su prvog pretukli, obezbeđenje je iznosilo iz sale do toaleta. Krenula sam za njima da vidim šta se dešava, jer je do tada sve bilo mirno i normalno, gosti su se veselili i nije bilo nikakvih incidenata. Takođe, nisam ni znala da će na našoj proslavi biti obezbeđenje, niko mi to nije rekao, niti sam ja to želela za svoje najmilije".

"Pokušala sam da uđem u toalet i da vidim šta je sa gostom kog su izneli, reč je o jednom mladiću. Međutim, nisu mi dali ni da provirim u toalet. Nasilno sam ušla i obezbeđenje je tada krenulo da me gura što dalje od mladića. Rekla sam da sam mlada i da je to naš gost, ali se su nastavili da me odguruju, udarala sam o zid i stubove i kada su gosti i moj muž videli šta se dešava reagovali su. U opštoj gužvi krenula je tuča i toliko jako su gurnuli mog supruga da je pao i udario glavom direktno u patos. Nije se pomerio, mislili smo da je na mestu ostao mrtav, bukvalno smo ga oživljavali", prepričava Milica. 

Kako navodi, najteže je povređen njen brat, kome je slomljena jagodična kost i koji je smešten u Valjevsku bolnicu.

Podsetimo, kako su naveli naši izvori, sve je počelo od razbijene čase.

"Kada je gost na svadbenom veselju Goran K. razbio čašu, obezbeđenje ga je opomenulo, međutim, on se ubrzo nakon toga popeo na stolicu, nakon čega su ga radnici obezbeđenja Marko J. i Lazar M. izveli iz sale i odveli u toalet, gde su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara, a isto je prošao i drugi gost na svadbi Duško B., koji je pokušao da zaštiti poznanika. Nakon toga, revoltirani gosti, ali i mladoženja i njegov otac, okupili su se u holu svečane sale ispred toaleta i tada je došlo do guranja između svatova i radnika obezbeđenja", naveli su izvori.

Teške povrede je zadobio gost na svadbi Dragoljub P., koji je zbrinut u valjevskoj bolnici, dok su lakše povrede zadobili mladoženja i njegov otac. Lakše su povređena i dva radnika obezbeđenja, kao i još dva gosta na svadbi. U toku je istraga o ovom nesvakidašnjem incidentu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading