"TO JE PUNTO, NIJE PODMORNICA!" Neverovatan bezobrazluk na Jadranu, turisti se hvatali za glave na plaži! (FOTO)
Facebook printscreen

Ovog leta smo videli brojne zanimljive, pa i bizarne prizore na plažama širom Evrope i regiona, a našoj javnosti posebno su intrigantne one sa obale Jadrana, odnosno iz našeg komšiluka - Crne Gore i Hrvatske.

Pre nekoliko dana Fejsbukom su se proširile fotografije sa jedne plaže na hrvatskom ostrvu Murter u blizini Šibenika, koja jasno pokazuje dokle su bahati vozači u stanju da idu.

Naime, na fotografiji se vidi automobil parkiran na bukvalno nekoliko centimetara od prilaza vodi. Ovaj prizor prilično je razbesneo jednu meštanku, premda s pravom, pa je sve fotografisala i podelila na Fejsbuk stranici "Uživo sa slavnoskih prometnica".

 

"Pozdrav, nije Slavonija nego Murter. Nisam mogla izdržati, a da ne pošaljem nekome... Da svi vide koliko su ljudi postali bezobrazni i bahati. Nisu dovoljni divlji putevi uz plažu da bi se autom došlo do njih, nego eto krenulo se vozit i po plaži, ali ne zadugo", napisala je ova izrevoltirana žena.

Kako se automobil obreo baš tu, da li je igrom slučaja ostao zaglavljen u pesku, ili zaista nije mogao da nađe prikladnije parking mesto, ne znamo, ali jedno je sigurno - korisnici društvenih mreža su bili spremni da ovaj potez osude.

"Je l' mu rekao neko da je to punto, a ne podmornica", "To ti je ono kad uplatiš apartman tik do mora, to je sve u ceni", "Bahatost na kub", "A odmah pored ima parking za manje od 500 dinara", "Seljačina", "Gde ti je pamet, žao mi je da nisi u moru završio", "Nema leka za ovakve", "Ovo je za plakanje", samo su neki od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading