ODBEGLA MLADA, POLICIJA TRAGA ZA NJOM Mladoženja je ostavio da čuva kofere, a ona pokupila pare i nestala
EPA/ CHRISTOPHE PETIT TESSON

Mali znak nepažnje, ali i čini se ljubav iz interesa ostavila je jednog nesuđenog mladoženju na cedilu. Taman kad je odlučio da stane na ludi kamen, mlada mu je ispred očiju pobegla. Šta se zapravo dogodilo?

Na prvi pogled zaljubljeni par u svojim 40-im godinama odlučio je da se uzme. Dan ranije on je nju zaprosio, a zatim su odlučili da se sutradan i venčaju. Kada su došli na londonski aerodrom, zaposlenima  na čekiranju su rekli da žele karte za Rim, gde bi trebalo da organizuju ovaj poseban dan.

Međutim, ne lezi vraže! Kada je verenik ostavio na trenutak svoju verenicu da pričuva prtljag kako bi otišao do toaleta, ona je nestala i sa sobom ponela 5.000 funti, što je nešto manje od 6.000 evra, a koji su bili namenjeni za venčanje. Ljudi sa strane su bili očevici ovog nemilog događaja, a jedan od njih je rekao kako je muškarac nakon toga bio potpuno slomljen i neutešan.

"Planirali su da se venčaju u Rimu, ali je ona pobegla i otišla sa svim stvarima dok je on bio u toaletu", rekao je jedan od očevidaca.

Iako ju je osoblje aerodroma svuda tražilo, nje nigde nigde nije bilo. Nikome nije bilo jasno da li je otišla sa aerodroma ili u drugu zemlju. Na kraju su pozvali policiju, a čak i njeno ime je dovedeno pod sumnjom. Potparolka Metropoliten policije je rekla da je istraga u toku, kao i da još uvek tragaju za odbeglom "mladom".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading