DA VAM UMESTO PARA NE BI DONOSILA BRIGE Krasulu držite samo na ovom mestu u kući i uvek ćete imati novac
Foto: Shutterstock

U feng shuiju postoje razne biljke za koje se veruje da imaju moć privlačenja određenu energiju. Dok je orhideja za ljubav, krasula se naziva „drvo novca“ jer se smatra da privlači obilje i bogatstvo. Biljka krasula jako je popularna za uzgoj jer je vrlo otporna i ne zahteva puno brige.

Položaj biljke u vašem domu, kao i način na koji je postavljena može značajno uticati na to hoće li krasula imati pravi učinak, ističu feng shui stručnjaci. Otkrivamo gde treba da stavite svoje drvo novca, odnosno krasulu i maksimalno je iskoristite za ostvarenje finansijskih želja.

Prema tradicionalnom feng shuiju jugoistočni deo kuće ili ureda idealna je lokacija za krasulu. Ovaj deo doma naziva se još i „kutak za novac“, pa je prirodno da biljku obilja postavite u taj kutak. Ne stavljajte svoje drvo u ugao bogatstva koji je mračan i na promaji i očekujte da će uspeti. Treba da bude postavljeno na područje koje dobija odgovarajuće osvetljenje.

Najlošiji delovi kuće u kojima zaista prema feng shui pravilima ne treba držati krasulu su kupatilo i „ljubavno područje“, odnosno severozapadni deo kuće.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading