PREDVIDELA SUŠU I NESTAŠICU VODE U EVROPI Britanci o proročanstvu Baba Vange: Sve se poklopilo
Foto: Youtube/Printscreen

Evropljani suočiti sa nestašicom vode, a to povezuju sa savetima političara u pojedimi državama EU bloka da stanovištvo štedi vodu.

Dejli Mejl koji je naziva i "Nostadamusom sa Balkana", koja je umrla 1996. u 84 godini života, navodno (uz ogradu) je upozorila da će veliki gradovi suočiti sa postastom temperatura.

Prema ovom mediju, njena predviđanja imaju težinu, jer je stanovnicima Kenta izdato upozorenje da vodu koriste za za nužne potrebe. Takođe i druga mesta u Engleskoj su u kritičnom stanju, jer se povećana potrošnja vode zbog ekstremno visokih temperatura, kao i da neke reke i rečice imaju nizak vodostaj, koji je ispod 1 metara.

Međutim, ne suočava se Velika Britanija samo sa visokim temperaturama i sušom, koja je pogodila jug Evrope pre svega Portugal, Španiju i Italiju gde isto je građanima ograničena upotreba i korištenje vode.

Dok Dejli Mejl nagađa hoće li se ovo proročanstvo Babe Vange ostvariti, s druge strane se teše jer se neka njena predviđanja nisu ispunila poput da će svet zadesiti zastrašujući događaj, da će se desiti smrtonosni cunami i još jedna pandemija.

Opet, s druge strane postoji oprez pre svega zbog posrasta boja obolelih od Kovida-19 i pandemija majmunskih boginja, ali koja nije prterano izazvala strah.

Komentari (0)

Loading