IZABERITE ODGOVARAJUĆU TORBU Evo koji oblik i boja ženske tašne privlači novac, a koji ga rasipaju
Foto: Printscreen/instagram

Već ste više puta slušali o tome koje biljke privlače novac, šta treba da imate u novčaniku i u kući da biste otvorili put izobilju. A da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu.

Postoji najsrećniji oblik

Da li znate da postoji verovanje da bi tašna trebalo da bude određenog oblika kako bi privlačila novac.

U pitanju je oblik nalik starinskoj vreći za novac – dole je šira, a gore uža, što znači da se u njoj “gomila” novac, a ne da iz nje izlazi.

Važno je da bude u srećnoj boji

Ako želite više sreće odaberite crvenu, za više novca i uspeha u poslu neka vaša tašna bude crna, zelenu birajte za nove novčane uspehe, a ukoliko baš želite metalik tašnu, zlatna privlači dobru energiju izobilja, a srebrna luksuz.

Obavezno je zatvarajte i to ne samo zbog lopova

Uvek kupujte tašne koje mogu čvrsto da se zatvore, “opuštene” tašne koje se vezuju vezicom ili jednim dugmetom nisu srećan izbor.

Posvetite joj pažnju

Obavezno na kraju dana iz njen izvadite zgužvane maramice, fiskalne račune ili bilo šta drugo što ste tokom dana ubacili unutra, a zapravo vam nije potrebno.

Šta kvari dobru energiju?

Nikada je ne stavljajte na pod, to se i u Kini, kao i kod nas, smatra lošim znakom. Na taj način, “dozvoljavate” drugim ljudima da gaze vaše bogatstvo.

Važno je da tašna bude cela i bez oštećenja! Čak i ako je jako volite, nemojte je više nositi ako se vidno izgrebala, postava se iscepala ili na njoj postoji fleka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading