Influenser Nichim Izazvan preporučuje UGRADNE UREĐAJE KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT
Promo

Sve je više nas koji vodimo računa da kuhinjski aparati koje koristimo budu praktični, da imaju opcije koje čuvaju nutritivne vrednosti namirnica koje se pripremaju, da budu funkcionalni, da nam štede vreme pripreme, ali i da budu takvog dizajna da kuhinju učine prijatnim mestom za druženje. Jer, sve je više nas koji volimo da jela spremamo kod kuće, a da nam priprema zdravijih obroka bude i prijatna i zabavna.

Poznati influenser Milan Vučićević - Nichim Izazvan, kaže da je njemu važno da kuhinja bude mesto u kome će uživati sa svojim prijateljima, ali da aparati budu takvi da štede energiju. Pošto se i sam bavi promocijom zdravog načina života i održivosti, ali je i jedan od onih kome je važna briga o životnoj sredini, svog savršenog “partnera” pronašao je u novoj liniji “Beko” kuhinjskih uređaja “Beyond”.

Influenser Nichim Izazvan preporučuje UGRADNE UREĐAJE KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT

Promo

 

- “Beko“ uređaji zadovoljavaju kriterijume nove regulative izdate od strane EU, energetski su efikasni i omogućavaju manju potrošnju vode. Za nas krajnje korisnike to znači manji račun za struju, a pored toga manje karbon dioksida, manja emisija ugljendioksida u atmosferu. To je primer kako može da se brine o životnoj sredini, što i treba da bude misija svake društveno odgovorne firme koja gleda u budućnost. A izabrao sam uređaje „Beko“ iz nove „Beyond“ linije jer sam kod ove kompanije prepoznao baš to – želju da svojim proizvodima, od načina proizvodnje do performansi koje imaju - čuvaju planetu i životnu sredinu, ali i zdravlje potrošača. Na primer, posude za jaja u frižideru napravljene su od otpada od ljuske jajeta i bioplastike. Dve posude za jaja svakog frižidera, sadrže otpad od ljuske od 5 jaja. Zatim, poklopac ventilatora je 100% plastika na biološkoj bazi iz održivih resursa kao što su kukuruzni skrob ili šećerna trska… I još je mnogo primera – kaže influenser Milan Vučićević – Nichim Izazvan.

Nova “Beko” ploča za kuvanje iz “Beyond” linije više nije standardna – sada imate mogućnost spajanja zona, pa možete da pripremate jelo za više osoba, u velikoj posudi na jednoj zoni. Ako nešto iskipi – ne brinite, tu je opcija da prekinete kuvanje, obrišete ploču i nastavite kao da se ništa nije dogodilo, jer se željena temperatura zone za kuvanje vraća veoma brzo. Ako razmišljate da li će stan danima da vam miriše na jela koja spremate – ne brinite. Možete da nabavite aspirator koji je takvog dizajna i osobina da je potpuno neprimetan i nečujan, podseća na ogledalo i uklapa se u svaki dizajn kuhinje...

Influenser Nichim Izazvan preporučuje UGRADNE UREĐAJE KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT

Promo

 

Tu je i ugradna rerna koja ravnomerno peče sa svih strana, sa najnovijom tehnologijom “Aero Perfect“, sa LED displejem i komandama koje se uče brzo i lako. Rerna ima i opciju pečenja na pari kojom se čuvaju nutritivne vrednosti namirnica, potom vrata koja se „mekano zatvaraju“, pirolitičko samočišćenje... Zato iz „Beyond“ rerne izlaze jela koja imaju izgled i ukus kao da su spremljena u najboljem restoranu.

Sve ovo su odlike uređaja iz nove “Beyond” linije koja je stigla i na naše tržište. Ova kompanija vredno je radila na pripremi nove linije proizvoda, a kako su potrošači uvek na prvom mestu, urađeno je detaljno istraživanje tržišta i kreirani su novi aparati upravo prema potrebama potrošača. Temelj nove „Beko“ linije ugradnih uređaja baziran na četiri stuba: dugotrajnost uređaja i visoke performanse, moderan dizajn, nove tehnologije i inovacije koji su pasija i misija kompanije „Beko“, kako bi svakodnevni život korisnika bio olakšan, a kuvanje postalo uživanje i zabava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

01.06.2022 10:08

Lep čovek ali izgleda na fotografiji kao da je došao pravo iz pećine.