Angažovala sam DADILJU i otišla na SASTANAK: Zatekla sam "JEZIVU" scenu kad sam se vratila kući!

Vesti 20.05.2022 13:02 0

Samohranim roditeljima nije lako da usklade romantične izlaske i brigu o deci

Angažovala sam DADILJU i otišla na SASTANAK: Zatekla sam "JEZIVU" scenu kad sam se vratila kući!

Shutterstock

Nekada je jedina opcija, ako žele malo vremena za sebe, da angažuju dadilju. Iako mnogima nije prijatno da to urade , ipak svi očekuju da kad dete ostane sa odraslom ženom kojoj je to posao, da će sve naći kako su i ostavili.

Jedna žena je pokazala da to nije uvek slučaj.

 Na TikTok profilu @thezenmommy frustrirana  mama je ispričala kako je jedne večeri unajmila dadilju, a kad se vratila iz večernjeg izlaska dočekao ju je haos. - Kad se vratite kući sa sastanka i nova je dadilja ovako ostavila kuću.- napisala je u naslovu videa koji pokazuje razbacane kutije s hranom iz dostave, kore voća i prazne boce pića po kuhinjskim površinama. Iako iz kratkog videa nije jasno ko je napravio takav nered; žena pre izlaska ili dadilja: objavu su brzo preplavili brojni komentari.

- Ako očekujete i čišćenje, to bi trebalo da bude uključeno u platu - napisao je jedan korisnik dodavši da on ni ne želi da dadilja čisti jer to znači da više pazi na red nego na decu.

- Dadilja nije čistačica! - komentarisao je neko, ali ima i onih koji su mislili drugačije. - Godinama radim kao dadilja i čišćenje je uobičajeno, posebno ako ja napravim nered, ali i ako sam tako zatekla - napisala je jedna žena, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading