VIDITE LI ŠTA JE ČUDNO NA SLICI Pevač Šerif Konjević ljubomoran na Kebu objavio status kojim to potvrđuje
Foto: Youtube/Printscreen

Šerif Konjević je doslovno zapalio internet fotkom sa kolegom sa estrade.

Obrve su u prvom planu! Slika je hit na instagramu! Da podsjetimo mediji u zadnje vreme pišu o Kebinim tetoviranim obrvama, a sada je baš nastao haos.  “Hoću ovakve obrve kao kod Kebe”, napisao je pevač uz zajedničku fotografiju.

Naime, Šerif Konjević je objavio fotografiju sa svojim kolegom i prijateljem Kebom sa jednog slavlja a u prvom planu su bile pevačeve iscrtane obrve. 

Komentari su planuli ispod fotografije nekima se dopalo a neki su ga ocrnili.

"Ložač ugljena", "Sećam se kad su obrve bile od dlaka", "Baš bi ti pristajale ali pod uslovom da nisu u XXL formatu", "Keba gospodin", "Lepotani šta im fali"… 

"Nemoj, kao Boga te molim", "Veruj mi, nećeš", "Neće ti biti lepe kao njemu", samo su neki od mnogobrojnih komentara. 

Inače, Šerif je postao vrlo aktivan na Instagramu, te rado objavljuje slike sa kolegama, a nedavno je iznenadio svoje fanove kada je objavio fotografiju na kojoj pozira sa "izvajanim" tamnoputim muškarcem. 

I ptice na grani znaju da nigje ne izlazi bez svog ogledalceta, a pevač nikada nije krio da se redovno neguje i koristi razne preparate kako bi usporio starenje i izgledao sveže, a sada je priznao da redovno sebi radi i pedikiri i manikir, te da lakira nokte na nogama!

"Lakiram nokte na nogama! Ozbiljno vam kažem, nisam sarkastičan! Pre svega koristim lak koji neguje nokte. On je bezbojan. I to najčešće radim leti"!, rekao je pevač za jednom prilikom i ponovio dobro poznato:

"Uvek polažem veliku pažnju na izgled. Imam svoje medikamente, svoje trikove".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading