Kakvog partnera želite? Uradite brzi test i saznajte rešenje
Foto: Shutterstock

Jednog nedeljnog popodneva, iz lenčarenja i sanjarenja u vašem domu trgao vas je zvuk zvona na vratima. Kada otvorite vrata, čeka vas neverovatno iznenađenje – dvojica glasnika iz životinjskog sveta došla su da vam donesu vesti o vašoj budućnosti…

Jedna od životinja donela je pismo koje vam proriče sreću i zadovoljstvo u životu, druga najavljuje samo nesreću i očajanje.

Koja je od dole navedenih životinja donela dobre vesti, a koja zle slutnje? (Odaberite različitu životinju za svaku od ove dve mogućnosti).

  •  Tigar
  •  Pas
  •  Ovca
  •  Papagaj
  •  Kornjača 

REŠENJE:

U ovom scenariju, životinja koju ste odabrali kao nosioca dobrih vesti predstavlja tip osobe koju zamišljate kao idealnog bračnog druga, dok životinja koja donosi loše vesti predstavlja tip za koji smatrate da bi vas bacio u očajanje.

1.Tigar

Dobre vesti: Smatrate da biste bili najsrećniji sa ambicioznim i snažnim partnerom, koji ima nepopustljivu želju da vlada.

Zla sudbina: Užasavate se budućnosti sa uobraženim, tiranskim partnerom koji se šepuri okolo kao gospodar džungle i reži na svaki nagoveštaj podele poslova.

2. Pas

Dobre vesti: Bespogovorna odanost i apsolutna vernost osobine su koje najviše cenite kod partnera.

Zla sudbina: Vi se nikako ne možete uskladiti sa onima koji žele svakome da ugode i plaše se onoga šta bi drugi mogli da pomisle.

3. Ovca

Dobre vesti: Srećnu budućnost vidite sa partnerom koji će sa puno topline brinuti o vama.

Zla sudbina: Plašite se da biste mogli završiti sa dosadnom osobom vezanom za kuću, koja se zadovoljava time da svakog dana pase na istom starom pašnjaku.

4. Papagaj

Dobre vesti: Najviše bi vam odgovarala pričljiva, zabavna osoba koja zna da vas nasmeje.

Zla sudbina: Ništa vas više ne bi nerviralo od brbljivog lenjivca koji je alergičan na svaku vrstu rada.

5. Kornjača

Dobre vesti: Vaš idealni partner je ozbiljan, stabilan i uvek uz vas kada vam je potreban.

Zla sudbina: Mogućnost da provedete život sa užasavajuće sporim, tromim partnerom predstavlja vašu najstrašniju noćnu moru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading